Banner

Camping Hamborg

Hamborg er Tysklands andenstørste by, og den rangerer som den ottendestørste i Europa. Den har altså alt, hvad man ønsker af en storby, og den korte afstand fra den danske grænse gør det let at tage en miniferie for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Byen råder over gode shoppemuligheder, hvor I kan bo og spise relativt billigt. Byen er nem at komme rundt i via dens S-bahn og U-bahn, der mest af alt minder om et s-tog og en metro. Med en af vores campingpladser tæt på Hamborg kan I nemt trænge væk fra storbyens sprudlende liv og koble af i afslappende omgivelser.
Læs mere

1

resultat

7.8
camping-hamburg
1/10
Familievenlig campingplads
Kombination af natur og storby
Hamborgs mange seværdigheder
Indkøb på campingpladsen
Fra: 6.097 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Oplev Hamborg på en campingferie

Omkring Hamborg finder I en række lækre campingpladser, hvorfra man nemt kan komme rundt til de historiske og kulturelle seværdigheder i byen og til oplevelserne i området. Hvad end du foretrækker telt, campingvogn eller mobilhome, eller om du er pensionist eller familie, er der plads og underholdning for dig på en af de mange campingpladser nær Hamborg. Find jeres næste campingferie her på siden eller ring på 7015 4141 for god ferierådgivning fra vores erfarne rejseeksperter. 

En interessant storby

Ikke langt fra den danske grænse ligger Hamborg, der er en fantastisk by i rivende udvikling. Byens historie handler en del om fiskeriet og søfart, og dele af byen er opbygget på grund af, at sømænd er gået i land og har brugt deres penge her. Ved havnen er man ved at lave en helt ny bydel, Hafen City, der kunne være taget ud af et katalog, da det er med sit spritnye og innovative arkitektur en interessant bydel at besøge. 

Kultur for alle

Byen har en lang historie, og et besøg på nogle af byens mange museer kan give dig et godt indblik i den. Du kan også dykke ned i historien via Kunsthalle, som er et kunstmuseum, der både udstiller ældre og moderne kunst, som er meget sigende for byen og området. I centrum findes gamle, smukke bygninger, der står i stærk kontrast til den nye, hurtigt voksende Hafen City. Du kan også få en sjov og anderledes oplevelse ved at besøge St. Pauli og Reeperbahn. Området er fuld af barer og erotiske butikker, hvilket alt sammen er en følge af dengang, sømændene gik i land og brugte deres penge. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.