Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Marche

Highlights fra Le Marche
Smukke bjerglandskaber
Se renæssancekunst i Urbino
Udforsk spændende drypstenshuler
Spis lokale specialiteter i Ascoli Piceno
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Oplev det naturskønne og uspolerede Le Marche

En campingferie til Le Marche byder på smukke naturoplevelser, hyggelige byer og lækre badestrande på den i alt 180 kilometer lange kyststrækning. Le Marche er beliggende i det centrale Italien, og regionen er for mange en overset feriedestination, hvilket betyder, at I kan opleve et fantastisk område i Italien, som ikke er overrendt af turister. Regionen byder ligeledes på kulinariske oplevelser med sine egne lokale delikatesser samt de italienske klassikere, som hele familien elsker. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Le Marche

På badeferie i Le Marche

På badeferie i Le Marche

Er du en vandhund, eller elsker du at slappe af til bølgernes brus, kan du i høj grad glæde dig til at besøge Le Marches smukke strande. Der er et væld af strande at vælge i mellem på den 180 kilometer lange kyststrækning, regionen har. For en særlig smuk oplevelse kan I vælge at besøge stranden ved Sirolo by, hvor man til tider kan skimte Kroatiens kyst fra. Byen er et besøg værd i sig selv, da denne badeby byder på en eventyrlig havudsigt ud over Adriaterhavet, et stemningsfuldt torv med hyggelige caféer og en charmerende gammel bydel. Stranden i byen er beliggende i en frodig naturpark, som skaber de flotteste kontraster til det krystalblå hav. 

Regionens oplevelsesrige byer

Regionens oplevelsesrige byer

Som nævnt ovenfor er Sirolo by et besøg værd! Derudover bør I for større byer besøge Ancona og Ascoli Piceno, som er regionens to største byer. Ascoli Piceno er en utrolig smuk by beliggende inde i landet omgivet af floderne Tronto og Castellano. Byen har flotte kirker, museer og gode restauranter på hyggelige pladser. Ancona, som er Le Marches hovedstad, har en stor og gammel havn, som er en af Italiens vigtigste havne. 

Et udsøgt køkken

Et udsøgt køkken

Le Marche er som resten af Italien et fantastisk sted at rejse til, hvis man har en stor forkærlighed for god mad. Regionen har foruden italienske, traditionelle retter sine egne specialiteter at byde på. Der serveres for eksempel kød og vildt i de centrale bjergrige dele af regionen, hvor retter med duer, vildsvin og hare anses som udsøgte delikatesser. I må heller ikke gå glip af mad med trøffel i, som Le Marches natur er spækket med. Er I til de dyrebare dråber, kan I glæde jer til både hvid- og rødvin fra Le Marches egne vingårde.

Skønne campingpladser i regionen

Skønne campingpladser i regionen

Friferie tilbyder hyggelige og smukt beliggende campingpladser i Le Marche. Ønsker I at besøge regionen og bo på en aktivitetsrig campingplads med direkte adgang til stranden og et dejligt poolområde, er Camping Girasole Eco Family Village et yderst godt bud. En anden familievenlig campingplads i Le Marche er Camping Centro Vacanze Verde Azzurro, som har et kæmpestort poolkompleks med en sekssporet vandrutsjebane, babypool, børnebassin og jacuzzi.  

Skal campingferien gå til Le Marche?

Skal campingferien gå til Le Marche?

Er du blevet forelsket i Le Marche? I så fald kan du bestille familiens næste campingferie direkte her på siden. Har du spørgsmål om destinationen, eller er du i tvivl, om Le Marche er det rette sted for dig og din familie at rejse til, kan I få professionel ferievejledning af Friferies dygtige rejseeksperter på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.