Banner

Ferieparker ved Balatonsøen

Balatonsøen tilbyder herlig badeferie i spændende rammer. Selve Balatonsøen er en dejlig varm temperatur og stor med omkreds på ca. 150 km,  og dermed perfekte til en svømmetur. Søen er lavvandet på sydsiden, så jeres børn kan lege i vandet uden hurtigt at komme ud på dybt vand. Alle ferieparker og ferielejligheder ved Balatonsøen byder på et væld af faciliteter, børnevenlige omgivelser og et meget lavt prisniveau. Herfra er der også kort til Pusztaen, hvor I finder heste, smukke landskaber og rustikke bondeszardas (kroer) med mad, drikke og folklore.

Læs mere

0

resultater

Læs mere om ferielejligheder ved Balatonsøen her

Ungarns helt eget ferieparadis er til at finde ved Balatonsøen. Balatonsøen er den største indsø i hele Centraleuropa med en omkreds på ca. 150 km. Søens omgivelser byder på et væld af oplevelser, både kulturelle, historiske, afslappende og kulinariske. I får de bedste forudsætninger for at opleve Balatonsøen fra en ferielejlighed i en feriepark hos os. Med en ferielejlighed har I den fulde frihed til at tilrettelægge jeres ferie, hvor I kan dase langs stranden eller nyde frokosten hjemme i mere afslappende og private omgivelser. Friferie tilbyder en bred vifte af hyggelige ferieparker og ferielejligheder, som vil passe til lige netop jeres families ønsker og behov. Find og book jeres favorit online her på hjemmesiden eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar med gode råd og tips. 

 

Pragtfuld badeferie for hele familien

Den skønne Balatonsø har med sin enorme størrelse fået kaldenavnet ”det ungarske hav”, hvor der er rig mulighed for solrige stranddage i skønne omgivelser. Søen er kendt for sit varme badevand med temperaturer op til 25 grader og sit flotte grønne vand, som ændrer farve efter solens og skyernes gang. Strandene på den sydlige side byder på lavvande, udsøgte restauranter og børnevenlige aktiviteter. Ved de nordlige strande er vandet er dybere og der er oplevelsesrige kulturskatte i nærheden som middelalderborge, keramikværksteder og autentiske fiskerestauranter og vinkældre. Nær Balatonsøen finder I også to mindre søer. Den ene, Kisbalaton, er beliggende i et smukt naturreservat, og den anden, Hévíz, er den største termiske sø i Europa, som siges at være sund og god for dit velvære.

Aktiviteter for hele familien

Udover en suveræn badeferie er der et væld af aktiviteter for både store og små omkring Balatonsøen. I kan udforske søens smukke sider med en cykeltur rundt om søen, da der går en sti hele vejen rundt. Ønsker I at komme helt tæt på naturen, kan I slå telt op ved vandet, sove i det fri og leje en båd og sejle ud på søen under den smukke sommerhimmel. Søen indbyder sågar til lystfiskeri med hele 40 forskellige fiskearter, som giver jer hyggelige timer på vandet i idylliske rammer.

Kulinariske oplevelser ved Balatonsøen

Med en ferielejlighed i en feriepark har I rig mulighed for at købe friske råvarer fra det ungarske køkken og kokkerere middagen hjemme i afslappende rammer. I kan også nemt besøge de omkringliggende restauranter, som spænder bredt fra fine dining til mere afslappet restauranter med noget for hele familien. På den nordlige side finder I intime fiskerestauranter, som indbyder til hygge, hvor den sydlige side byder på mere livlige restauranter. I kan finde alt fra gourmetrestauranter, til familierestauranter, til fastfood. Glæd jer til at smage ungarske specialiteter og internationale klassikere. Der er med sikkerhed noget til enhver smag ved Balatonsøen. 

Kulturhistorie ved Balatonsøen

I Balaton-regionen findes mange spændende byer, som helt sikkert er et besøg værd. Siófok er kendt som Balatons ”hovedstad” og byder på masser af oplevelser for store og små. Byen har en spændende kulturarv med historiske bygninger og seværdigheder. Derudover er der mulighed for at shoppe og opleve byens festlige natteliv. Smuk arkitektur, interessant historie og autentisk stemning kan også opleves i de mange mindre byer rundt om søen. Disse små landsbyer byder også på skønne restauranter, fascinerende folklore og lave priser. Budapest, som er en af de mest populære storbyer i Europa, ligger blot en times kørsel fra søen og er et must for en oplevelsesrig dagstur.

Alt det bedste Balatonsøen har at byde på

Highlights I kan glæde jer til: 

  • Skønne badestrande
  • Besøg det kulturelle distrikt i Zsolnay
  • Bredt udvalg af restauranter
  • Kun en times kørsel fra Budapest