Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Dubrovnik

Fordele ved at rejse til Dubrovnik
Gåture, cykling, kultur og solbadning - alt er muligt her
Smuk gammel bydel
Tag svævebanen op og nyd udsigten fra bjerget
Oplevelser på bymuren eller på gågaden
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping nær Dubrovnik

I de senere år er Dubrovnik blevet meget populær som sommerferiedestination. Og det er ikke for ingenting! Dubrovnik er en smuk fæstningsby. Det er ikke uden grund, at byen også kaldes Adriaterhavets perle. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Du finder mange gamle bygninger og kirker, såsom klokketårnet fra det 15. århundrede. En tur på de gamle bymure anbefales også, hvor du har en smuk udsigt over byen og havet! Lige uden for byen ligger Banjestrand, ideel til en dag med solbadning eller vandsport. Nyd denne smukke by på din campingplads nær Dubrovnik. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Dubrovnik

Camping ved Dubrovnik

Camping ved Dubrovnik

Området omkring Dubrovnik er ideelt for campingferie. Der er skønne strande, som indbyder til daseferie hele dagen, men også interessante dyk med snorkel eller flaske. Tæt på byen ligger der flere smukke øer, så en dag med øhop er oplagt. Det er muligt at købe en tur på en båd, der sejler jer rundt mellem øerne. Nyd en dag til vands med smukke laguner, friskfanget fisk til frokost og hinanden, når I bader fra båden. 

I baglandet, lidt syd for Dubrovnik ligger Konavle, som er den sydligste af vinområder i Kroatien. Det er så smukt et syn, når vinmarker breder sig ud og en fornøjelse at komme på besøg og smage på vinen. Der er også olivenmarker og dagen bliver en helt gourmetoplevelse.

Mere om Dubrovnik

Mere om Dubrovnik

Dubrovnik er helt special - du finder simpelthen alt.  Byen er en historisk perle, men også en trendy og moderne by.

Byen har igennem tiden tiltrukket filmfolk og har lagt kulisser til den store succes "Games of thrones" og Star Warsfilmen "The last Jedi" . Fortet med ringmuren, hvor der er en fantastisk udsigt over havet er hele turen værd, men der er også fancy butikker og skønne strande.

Byen er også kendt for sit køkken og lokale vine.

Skøn kombination af byferie og badeferie

Skøn kombination af byferie og badeferie

Dubrovnik er omgivet af flere skønne strande, så når du bliver træt af shopping, cafébesøg eller sightseeing, kan hele familien hoppe i det klareste badevand. Strandene omkring Dubrovnik er ofte grovkornet sandstrand eller klipper, hvilket giver strandbesøgene en helt ny dimension. Det er så smukt og anderledes og vandets farve er som taget ud fra et postkort.