Banner

Camping Dubrovnik

I de senere år er Dubrovnik blevet meget populær som sommerferiedestination. Og det er ikke for ingenting! Dubrovnik er en smuk fæstningsby. Det er ikke uden grund, at byen også kaldes Adriaterhavets perle. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Du finder mange gamle bygninger og kirker, såsom klokketårnet fra det 15. århundrede. En tur på de gamle bymure anbefales også, hvor du har en smuk udsigt over byen og havet! Lige uden for byen ligger Banjestrand, ideel til en dag med solbadning eller vandsport. Nyd denne smukke by på din campingplads nær Dubrovnik.
Læs mere

1

resultat

6.4
solitudo-sunny
1/29
Blot 10 min kørsel fra Dubrovnik
Adgang til hotelfaciliteter
5 minutters gang fra strand
Restaurant med bredt udvalg
Fra: 3.399 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping ved Dubrovnik

Området omkring Dubrovnik er ideelt for campingferie. Der er skønne strande, som indbyder til daseferie hele dagen, men også interessante dyk med snorkel eller flaske. Tæt på byen ligger der flere smukke øer, så en dag med øhop er oplagt. Det er muligt at købe en tur på en båd, der sejler jer rundt mellem øerne. Nyd en dag til vands med smukke laguner, friskfanget fisk til frokost og hinanden, når I bader fra båden. 

I baglandet, lidt syd for Dubrovnik ligger Konavle, som er den sydligste af vinområder i Kroatien. Det er så smukt et syn, når vinmarker breder sig ud og en fornøjelse at komme på besøg og smage på vinen. Der er også olivenmarker og dagen bliver en helt gourmetoplevelse.

Mere om Dubrovnik

Dubrovnik er helt special - du finder simpelthen alt.  Byen er en historisk perle, men også en trendy og moderne by.

Byen har igennem tiden tiltrukket filmfolk og har lagt kulisser til den store succes "Games of thrones" og Star Warsfilmen "The last Jedi" . Fortet med ringmuren, hvor der er en fantastisk udsigt over havet er hele turen værd, men der er også fancy butikker og skønne strande.

Byen er også kendt for sit køkken og lokale vine.

Skøn kombination af byferie og badeferie

Dubrovnik er omgivet af flere skønne strande, så når du bliver træt af shopping, cafébesøg eller sightseeing, kan hele familien hoppe i det klareste badevand. Strandene omkring Dubrovnik er ofte grovkornet sandstrand eller klipper, hvilket giver strandbesøgene en helt ny dimension. Det er så smukt og anderledes og vandets farve er som taget ud fra et postkort.