Banner

Ferieparker i Spanien

I Spanien kommer I på en fantastisk ferie til sydens varme og får sol, sommer og strand for alle pengene! I kan bo i en skøn ferielejlighed i en feriepark med placering tæt på strand, seværdigheder og storbyer. Spanien er den oplagte destination til jeres næste ferie! Med det varme klima, smukke natur og spændende madoplevelser, vil en ferielejlighed i det spanske danne de perfekte rammer for en mindeværdig ferie. Spanien har meget at byde på, hvad end I trænger til storbyferie med Barcelonas imponerende arkitektur og designerbutikker, eller badeferie med afslapning, sol og strand. Spanien har lige det, I søger, og vores erfarne ferierådgivere sørger for, at I finder den ideelle feriebolig til jeres familie.

Læs mere

30

resultater

Colina del Paraiso
Ingen anmeldelser
colina-del-paraiso
1/27
Fra: 2.890 kr.
June 22 - 4 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
L’escala Resort
Ingen anmeldelser
lescala-resort
1/23
6.210 kr.Fra: 5.359 kr.
June 24 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Golf Beach Village
Ingen anmeldelser
golf-beach-village
1/2
9.284 kr.Fra: 7.485 kr.
June 24 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Tossa Park
Ingen anmeldelser
tossa-park
1/17
Fra: 6.285 kr.
July 11 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Odissea park
Ingen anmeldelser
odissea-park
1/16
Fra: 8.627 kr.
July 8 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
golf-beach-apartment
1/15
Fra: 6.113 kr.
July 1 - 7 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Villa Romana
Ingen anmeldelser
villa-romana
1/12
Fra: 3.860 kr.
June 24 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Estartit Playa
Ingen anmeldelser
estartit-playa
1/21
Tæt på stranden
Moderne ferieboliger
Dejligt poolområde
Restauranter og barer
2.908 kr.Fra: 2.376 kr.
June 24 - 3 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
estival-centurion
1/16
Fra: 8.845 kr.
June 19 - 4 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
estival-el-dorado
1/22
Fra: 11.210 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 3

Luksuriøse ferielejligheder med havudsigt

Når I sætter kursen mod Spanien, er det oplagt at bo i en lækker ferielejlighed tæt på badestrand og mange udflugtsmål. Ferielejlighederne har gode faciliteter og central beliggenhed, og det er de perfekte rammer for jeres ferie i det dejlige Spanien. I finder ferielejlighederne langs den spanske kyst på steder som fx Costa del Sol, og I kan også vælge at bo på de Kanariske Øer eller Mallorca. Er I interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af ferielejligheder i det spanske, er I velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på tlf. 7015 4141.

Fantastiske sandstrande til badeferien

Uanset hvor I vælger at holde ferie i Spanien, er I garanteret fantastiske strande med det skønneste azurblå badevand og og det fineste sand. Kystens strande har det fineste hvide og gyldne sand, både på Costa Brava og Costa Dorada kysten. Størstedelen af strandene i Spanien er med hvide sandstrande, men på nogle strande vil I opdage det specielle klippelandskab. Spanien ligger mod nord ud til Atlanterhavet, mens det i øst og syd ligger ud til Middelhavets bølger. Der er derfor et væld af strande at vælge imellem, hvis I vælger en ferielejlighed i det spanske. I finder både strande, som ligger nær store byer, såvel som strande der knytter sig til mindre kystbyer med stor charme. Overordnet er strandene meget børnevenlige, men I kan finde strande, hvor bølgerne er kraftige og mere egner sig til vandsport end hyggelige svømmeture.

Fra pulserende storbyer til idylliske landsbyer

I Spanien finder I mange forskellige oplevelser til enhver smag. Tag ud at vandre i naturen og oplev naturens små paradiser i skjulte afkroge. I Spaniens hovedstad, Madrid, kan I opleve en moderne by med et bredt kulturliv, hvor der er gode shoppingmuligheder med Madrids mange designerforretninger såvel som en række charmerende vintagebutikker. I kan også besøge nogle af de populære storbyer, som Palma på øen Mallorca og Barcelona i Catalonien på fastlandet. Er I mere til mindre byer og smukke landskaber, er der virkelig meget at se og opleve i det øvrige Spanien. I det nordlige Spanien kan I opleve Baskerlandets spændende kultur, hvor du blandt andet finder den kulturelle og spændende by Bilbao. Det sydlige Spanien er også en yndet feriedestination, hvor man kan finde mange badestrande, men også bjerglandsbyer og hyggelige landsbyer.

Spaniens lækre råvarer og uforglemmelige madoplevelser

I kommer ikke uden om at tage en drink på stranden, og skal I være rigtig spanske, skal I drikke den søde Sangria-drik af vin og frugter. Til middag skal I spise tapas med forskellige oste, oliven, skinker og chorizopølser eller paella typisk med ris, skaldyr og muslinger. Spanien producerer deres egne vine, og mange steder kan I finde olivenmarker og appelsinlunde, der både er et smukt syn for øjnene og ren forkælelse for ganen. Generelt er den spanske mad lækker, hvorfor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i netop din lokale spanske by. Maden er krydret og falder i god jord hos de fleste danskere.

Spanien er danskernes foretrukne ferieland

Highlights om Spanien:

  • Indbydende, brede sandstrande
  • Charmerende byer langs kysten
  • Delikatesser fra det spanske køkken
  • Rummelige og hyggelige ferielejligheder