Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Alentejo

Highlights fra Alentejo
Se byer som Elvas fra verdensarvslisten
Smukt landskab og gamle byer
Besøg en befæstet by som Marvão
Nyd udsigten fra Santarém
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Nyd ferien i Alentejo

Nyd campingferien i et af Portugals smukkeste områder, Alentejo. Området er beliggende mellem Lissabon og Algarvekysten. Det varierede landskab giver fantastiske naturområder og masser muligheder for spændende oplevelser for hele familien. Oplev spændende byer, masser kultur og ikke mindst sommervarmen i området! I Alentejo kan I nyde campingferien præcis som I vil og der er mulighed for både afslapning, solbadning og kulturelle oplevelser! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Alentejo

Nyd ferien i dejlige temperaturer

Nyd ferien i dejlige temperaturer

Når I holder campingferie i Alentejo er I sikre på lune temperaturer. Landskabet i området er meget varieret og derfor er der masser muligheder for, at finde en campingplads med beliggenhed til lige præcis de oplevelser, I ønsker på ferien. Temperaturene i Alentejo kan over sommeren nå højt op over de 30 grader så husk at drikke rigeligt med vand når I er afsted på ferien.


Fra nord til syd

Fra nord til syd

Det varierende landskab i Alentejo kan opleves hvis I kører fra nord mod syd. I nordvest finder I rolige og frodige græslandskaber hvor I kan slappe af i idyllisk natur. I nordøst finder I smukke byer og det er også i nordøst I kan køre den smukke Rota dos Castelos - en rute hvor I vil få kig på en række smukke og betagende slotte. Når I kører mod syd bliver landskabet mere fladt og temperaturen endnu lunere. Længst mod syd er landskabet mere tørt og I kan søge skygge under oliventræerne. I sydvest finder I fantastiske strande hvorfra I kan bade i Atlanterhavet. 

Masser kultur og spændende byer

Masser kultur og spændende byer

Er I til kultur og spændende byer, er der rig mulighed for at dykke ned i historien, når I holder ferie i Alentejo. Besøg eksempelvis byen Monsaraz som er en af de mest atmosfæriske og stemningsfulde byer i Alentejo. Smalle gader, små huse og et imponerende slot mærker I hurtigt byens autentiske stemning. Byen Evora er især også populær på grund af byens hyggelige gader og autentiske bygninger. 

Spis godt på ferien

Spis godt på ferien

Når I holder ferie i Alentejo er I sikre på at have masser muligheder for at opleve lokale og traditionelle retter, tilberedt med lækre råvarer. Især byen Evora er et besøg værd hvis I er interesserede i gastronomi. Her kan I få serveret traditionelle måltider hvor ingredienserne er lokale og opskrifterne stammer fra de mennesker, der har boet i området gennem generationer. Et klassisk måltid vil ofte være en stuvning med masser smag og lækkert brød til. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Portugal.