Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Andalusien

Andalusien har det hele!
Besøg Sevilla og Malaga
Perlehvide sandstrande
Spis lækker tapas og paella
Utrolige bygningsværker
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Andalusien

Andalusien har både bjerge, smukke kyster og en masse sol. Der er en masse at opleve på campingferie i det sydlige Spanien, hvor I får perfekte forhold til badning på de perlehvide sandstrande. Kulturen er spændende for både børn og voksne med forlystelsesparker, grotter, museer og en masse utrolig bygningsværker. Læg vejen forbi Sevilla med tapas, flamenco og fest. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Andalusien

Perlehvide strande og hvide landsbyer

Perlehvide strande og hvide landsbyer

Andalusien ligger i det sydlige Spanien og er et populært rejsemål, der er kendt for sine perlehvide strande og pulserende badebyer. Bjergtoppene er fyldt med hvide landsbyer, hvor fantastiske mosaikker og spanske toner sætter sit præg på stemningen. Tag til flamencoens by Sevilla, oplev Granada for foden af Sierra Nevada-bjergkæden eller besøg havnebyen Malaga på Costa del Sol-kysten. Andalusien har en masse oplevelser til jeres campingferie.

Andalusien er perfekt til campingferie

Andalusien er perfekt til campingferie

En campingferie til Andalusien vil I sent glemme! Her er klimaet varmt og lækkert, så I kan dase på campingpladsen, stranden eller med solhat og solcreme på i de spændende byer. Andalusien er meget indbydende, og I vil opleve en stor frihed i at tage bilen rundt til seværdighederne og gøre lige det, I har lyst til. Alle campingpladserne i Andalusien er nøje udvalgt, så I blot kan se frem til luksuscamping i det sydspanske område og skønne minder.

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Andalusien betyder ferie for hele alle

Andalusien betyder ferie for hele alle

Strandene i Andalusien er selvfølgelig det oplagte sted for familien at tilbringe ferien, men I kan også komme på en masse spændende eventyr under sydens sol. I grotten Cueva de la Pileta kan I komme i fodsporene på fortiden, hvor børnene kan finde brunorange tegninger med vilde dyr inde i grotten. Hvis I tør, kan I også besøge Krokodilleparken i Malaga, hvor I også finder flotte eksotiske fugle. Andalusien er rig på både oplevelser, afslapning og gode bademuligheder.    

Mange kulturelle og smukke oplevelser

Mange kulturelle og smukke oplevelser

Der er utrolig mange kulturelle seværdigheder i Andalusien, der afspejler områdets tidligere arabiske kultur. I Malaga kan I besøge Alcazaba-fæstningen, der er fyldt med mystik. Med Alhambra og Generalife var målet at skabe paradis på jord, hvilket afspejles af den vidunderlige arkitektur, hvor der virkelig er tænkt på detaljerne. Og så er der Sevilla, en livlig og festlig by, der er virkelig flot, moderne og samtidig traditionel.  

Madtraditioner som turisterne elsker

Madtraditioner som turisterne elsker

Andalusien er kendetegnet ved en stor landskabelig forskellighed, der også afspejler sig i madtraditionerne. På ægte spansk vis, kan I mæske jer i lækker tapas, som turisterne elsker med pølser, saltet kød, oliven og ost. Jo tættere ferien holdes på havet, desto mere vil I kunne finde fisk og skaldyr i maden. I vil nogle steder kunne få grillet fisk direkte på stranden, og så er den traditionelle paella typisk fyldt med skaldyr. Til maden skal I selvfølgelig prøve en sangria!