Banner

Ferieparker i Flevoland

En ferielejlighed i Flevoland er perfekt til jer, som gerne vil holde en aktiv ferie, samt være tæt på skønne byer heriblandt Amsterdam. Her kan I tage på udflugt til områdets flotte naturreservater såsom Oostvaardersplassen og Horsterwold, eller bruge dagen på shopping og se smuk arkitektur i Amsterdam. Alle familiensmedlemmer vil elske en ferie til Flevoland. 

Læs mere

1

resultat

Feriepark Zuiderzee
8.2
feriepark-zuiderzee
1/30
Stort poolområde med vandrutsjebane
Direkte til dejlig sandstrand
Masser af aktiviteter for børn, unge og voksne
Skøn beliggenhed

10.554 kr.

Fra:

8.574 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
19 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Besøg Flevolands hyggelige byer

Udover Amsterdam, kommer I også til at bo tæt på andre skønne byer, når I bestiller en ferielejlighed i Flevoland. Langs kysten finder I flere mindre byer, som er rig på historie og skøn mad fra havet. Besøg Urk, hvor I kan spise skønne fiskeretter på terrasser med udsigt udover vandet. Andre interessante byer, som kan anbefales på jeres ferie til Flevoland inkluderer, Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder og Zeewolde.

Alt det bedste Flevoland har at byde på

Highlights i Flevoland, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Hollands smukkeste tulipanrute
  • Besøg storbyen Amsterdam
  • Fantastiske naturparker og landområder

Omgivet af natur og Tulipaner

En af de skønneste ting ved Flevoland er den smukke natur og særligt de farverige tulipanmarker. Her kan I opleve talrige vilde dyr og masser af planteliv i et af de mange naturreservater. I kan også besøge Hollands længste tulipanrute, med 2500 hektar land fyldt med tulipaner. Dette er især en udflugt som hele familien elsker, og vil være et minde for livet. Her vil I være omgivet af røde, gule og lilla tulipaner, hvor I endda kan plukke jeres egne blomster i tulipanplukkerhaven.