Banner

Camping øen Rab

Rab er en yderst populær og meget smuk ø, der hvert år tiltrækker en god håndfuld turister. Øen har et meget varieret landskab, hvor der nordpå er klipper, og sydpå består naturen er frodige skove. I kan nyde øens kyst, hvor I kan slappe af på en af de ca. 30 strande og tage en dukkert i det azurblå hav. Tag også en tur ind og besøg Rab by, som med sine mange små gader og karakteristiske klokketårne er en yderst charmerende og hyggelig by at nyde aftenens middag i.
Læs mere

2

resultater

Camping San Marino
8.5
san-marino
1/30
Spændende underholdningsprogram
Direkte adgang til sandstrand
Skønt wellnessområde
Stort udvalg af butikker
2.147 kr.Fra: 1.731 kr.
June 22 - 4 nætter, 2 voksne
12 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8.7
padova
1/33
Forbundet med byen Rab
Ferieperle med idyllisk beliggenhed
Sjove aktiviteter venter
Direkte til lækker sandstrand
Fra: 3.349 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie med familien på Rab

Der er mange gode campingpladser på Rab både for familier med børn og vennepar på tur. Herfra kan I nyde den skønne natur og de gamle charmerende og delvist romantiske småbyer. Det er nemt at tage på dagsture rundt på øen. Fra Rab by er der flere buslinjer rundt til landsbyerne, og den kun 22 kilometer lange ø kan også nemt udforskes på gåben eller fra en lejet cykel. Har du lyst til at høre mere, kan du læse nærmere om den kroatiske ø her eller via vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.

Til og fra Rab

Hvis I er på bilferie til Kroatien og har planer om at tilbringe noget tid på Rab, kan I køre fra fastlandet over til øen Krk og derfra tage en færge fra Valbiska til Lopar på Rab. Denne tur giver jer mulighed for at få set flere dele af Kroatien, som blandt andet byder på en del smuk natur og måske hyggelige Krk Town, inden turen fortsætter over til selve øen Rab.

Mad og drikke

Med Rabs tilmed frodige natur på den sydlige del gror der velsmagende oliven, dejlige grapefrugter og en masse grøntsager, som I kan glæde jer til at smage lavet på bedste maner på de lokale restauranter på øen. På Rab har I altså rig mulighed for at spise godt og lokalt med friske råvarer. I kan også få serveret friskfanget fisk direkte fra Middelhavet, så I for alvor kan mærke, nyde og endda smage feriestemningen.