Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Øen Rab

Highlights fra Øen Rab
Familievenlige campingpladser
Fantastiske strande
Friskfanget fisk fra Middelhavet
Alsidig natur på øen
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til øen Rab

Rab er en yderst populær og meget smuk ø, der hvert år tiltrækker en god håndfuld turister. Øen har et meget varieret landskab, hvor der nordpå er klipper, og sydpå består naturen er frodige skove. I kan nyde øens kyst, hvor I kan slappe af på en af de ca. 30 strande og tage en dukkert i det azurblå hav. Tag også en tur ind og besøg Rab by, som med sine mange små gader og karakteristiske klokketårne er en yderst charmerende og hyggelig by at nyde aftenens middag i. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Øen Rab

Campingferie med familien på Rab

Campingferie med familien på Rab

Der er mange gode campingpladser på Rab både for familier med børn og vennepar på tur. Herfra kan I nyde den skønne natur og de gamle charmerende og delvist romantiske småbyer. Det er nemt at tage på dagsture rundt på øen. Fra Rab by er der flere buslinjer rundt til landsbyerne, og den kun 22 kilometer lange ø kan også nemt udforskes på gåben eller fra en lejet cykel. Har du lyst til at høre mere, kan du læse nærmere om den kroatiske ø her eller via vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.

Til og fra Rab

Til og fra Rab

Hvis I er på bilferie til Kroatien og har planer om at tilbringe noget tid på Rab, kan I køre fra fastlandet over til øen Krk og derfra tage en færge fra Valbiska til Lopar på Rab. Denne tur giver jer mulighed for at få set flere dele af Kroatien, som blandt andet byder på en del smuk natur og måske hyggelige Krk Town, inden turen fortsætter over til selve øen Rab.

Mad og drikke

Mad og drikke

Med Rabs tilmed frodige natur på den sydlige del gror der velsmagende oliven, dejlige grapefrugter og en masse grøntsager, som I kan glæde jer til at smage lavet på bedste maner på de lokale restauranter på øen. På Rab har I altså rig mulighed for at spise godt og lokalt med friske råvarer. I kan også få serveret friskfanget fisk direkte fra Middelhavet, så I for alvor kan mærke, nyde og endda smage feriestemningen.