Banner

Camping Sicilien

Sicilien er Middelhavets største ø og et yndet feriemål for mange. Øen er et fantastisk mål for campingferier, men det der virkelig er fascinerende ved den store ø er den nordøstlige del. Her kan man nemlig vandre på vulkaner, sejle i kajak eller opleve appelsin- og mandelplantager fra en hesteryg – alt sammen med udsigt til Etna hele tiden. Den store vulkan troner 3350 meter op over havet. Sicilien er altså det perfekte rejsemål for familier, der gerne vil kombinere campingferien med aktive dage i solen og bademuligheder ved stranden.
Læs mere

8

resultater

Camping El Bahira
8.3
el-bahira
1/27
Direkte til smuk strand
Stort poolområde
Tæt på smukke Palermo
Fantastisk natur
4.439 kr.Fra: 3.805 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Rais Gerbi
Ingen anmeldelser
rais-gerbi
1/20
Oplev det nordlige Sicilien, herunder Cefalù
Smukt beliggende ved havetoval
Fremragende pizzeria
Havvandspool med udsigt over de Æoliske Øer
Fra: 1.973 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
8.6
village-il-cicero
1/25
Oplev De Æoliske Øer
Swimmingpool ved havet
Dykkercenter
Privat strand
Fra: 7.371 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
lilybeto-village
1/19
Pool på campingpladsen og strand tæt på
Flere forskellige restauranter på pladsen
Smukke og naturskønne omgivelser
Mulighed for en aktiv ferie
Fra: 1.869 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8.7
duca-di-castelmonte
1/24
Oplev Egadi-øerne
Familieejet med swimmingpool
Smag Trapanis sicilianske køkken
Små bygninger omkring Agriturismo
Fra: 8.799 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Glamping Alcantara
Ingen anmeldelser
alcantara
1/20
Gode udflugter for at opleve Sicilien
Moderne glampingplads
Restauranter inden for kort afstand
Sjov splash pool ved siden af campingpladsen
Fra: 6.263 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Camping Village Kamemi
9.4
village-kamemi
1/18
I nærheden af Valle dei Templi i Agrigento
Swimmingpool med liggestole
Professionel underholdning og diskotek
Seccagrande strand 800 m væk
Fra: 4.950 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
tindari-village
1/21
Mulighed for lufthavnstransport
Klar sandstrand
Underholdning, bar, pizzeria og legeplads
Swimmingpool med børnebassin
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Åndehuller uden turister

Fiskerbyerne Aci Castello, Aci Trezza og Acireale ligger alle ud til kysten, der går under navnet Kyklopernes Riviera. Stranden her er en lavastrand, og enorme lavaklipper ligger tilfældigt smidt ud over området. De tre byer ligger på lavaterrasser, som er lavet af Etnas udbrud. Stranden er perfekt til en dag med krabbefangst, hvor I kan nyde, at der ikke er lige så mange turister her som ved de traditionelle badestrande.

På trods af det rolige område ligger de tre små fiskerbyer inde med alt, hvad I har brug for. Caféer og butikker ligger side om side ved vandet, og her kan I finde badesko og fiskenet til strandturen. Området her er også kendt for sine fiskerestauranter, der laver gode, friske retter, og du kan tit få lov at vælge den friske fisk, inden den tilberedes.


Ferie i uberørt natur med camping

Nebrodi er et naturreservat og et bjergområde, der strækker sig over det nordøstlige Sicilien. Her er der god mulighed for at lufte vandrestøvlerne i det let fremkommelige terræn, og som campist er det en milepæl, man bare ikke må gå glip af. I naturen vil I møde fritgående geder, køer og heste, spotte vildkatte og ørne og have udsigt over øens vulkaner. Man kan også vandre mod vandfaldet Catafurco, hvor man kan belønne sig selv med en forfriskende dukkert i det kølige kildevand. Campingpladserne i området har alt, man kunne forvente, og der er plads til alle poder i familien – hvad end man er til de saltede sandstrande eller at ligge ved poolen. Vandparker og sportsaktiviteter er en del af campingpladserne, og man kan derfor – såfremt man lyster – nyde en ferie med masser af motion og aktivitet.

Vulkanvandring

Etna er den største aktive vulkan i verden, og selvom den ofte er i udbrud, kan du sagtens bevæge dig op ad den og bevæge dig rundt på de øverste plateauer. Når du nærmere dig vulkanen, står der altid rangers klar til at fortælle dig, hvilke stier du kan gå ad. Etnas top er sort, men området omkring foden er grønt og fyldt med vindrue- og ferskentræer. Det er en hel dags vandring at nå til toppen, så man kan også køre noget af vejen derop, men på toppen er det altså muligt at kigge ned i kraterne. 

Det er også muligt at bestige nogle vulkaner, der ikke kræver helt så meget udstyr og energi. Vulcano er et roligt område, hvor man kan vandre på den mere flade vulkan. Byen omkring emmer af bohemeliv og backpackervibes, hvilket gør det til en sjov og lidt anderledes feriedestination. Det tager kun cirka to timer at bestige vulkanen, og derefter kan man nyde udsigten over en god middag på en af de gode restauranter.

Klassisk campingferie

Sicilien er jo ikke kun for vulkanvandrere og naturelskere. Stranden San Vito lo Capos er en af øens bedste og et sandt paradis for børnefamilier. Det kridhvide sand indbyder til gode dage i sol og vandplask. Mondello er en strand nær hovedstaden Palermo, og her er der også masser af liv i form af turister og vandsportsaktiviteter. Palermo er desuden en spændende by, der har en lang historie, men stadig er livlig. Der er markeder, hvor du kan prutte om prisen midt mellem de historiske monumenter.


Check også vores andre skønne rejsemål i Italien. Få mere information på telefon 70 15 41 41.