Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Ungarn

Highlights Ungarn
Et land præget af en smuk natur
Besøg den fascinerende hovedstad, Budapest
Oplev den populære Balatonsø
Fyldt med traditionelle kurbade
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping Ungarn - kombiner strandferie og storby

Ungarn er et ideelt feriested for børnefamilier, som ønsker badeferie kombineret med kultur, pulserende storby og billige priser. Dette østeuropæiske land byder på ferieoplevelser for store og små, som ønsker at få anderledes og spændende ferieminder med hjem i bagagen. Hos Friferie tilbyder vi campingpladser ved Balatonsøen, som er Centraleuropas største sø, som har fantastisk, børnevenligt badevand og et hyggeligt strandliv med gode restauranter og caféer. Om I ønsker at bo i mobilhomes, bungalowtelte eller andet, gør vi vores bedste i Friferie for at hjælpe jer med at finde den perfekte campingferie skræddersyet til jeres smag og behov. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Ungarn (1)

Balatonsøen
Ved Balatonsøen kan man finde noget for enhver smag. Området har nemlig en masse at byde på inden for historie og kultur,...
Paradis for vandehunde
Bjergkæde med vulkaner
Mulighed for en aktiv ferie
3 campingpladser

Læs mere om Ungarn

Luksuscamping i Ungarn

Luksuscamping i Ungarn

Der er mange gode grunde til, hvorfor I bør overveje Ungarn som jeres næste rejsemål. Landet er rigt uspoleret natur og forunderlig kultur. Denne oversete perle er en perfekt feriedestination for familier med børn i alle aldre, da der er masser af skønne badestrande ved Balatonsøen samt smuk natur at gå lange ture ved eller cykle i, og der er tilmed mulighed for at besøge Østeuropas svar på Paris, Ungarns hovedstad Budapest. Læs mere her på vores website hvor I kan booke jeres drømmeferie eller ring til vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7015 4141.
Badeferie ved Balatonsøen

Badeferie ved Balatonsøen

Balatonsøen er på størrelse med Bornholm, som forklarer den varierende natur og badevand, der er på den nordlige og sydlige del. Vi tilbyder skønne campingpladser beliggende ved søen, som giver jer de bedste forudsætninger for at udforske søens mange dejlige badestrande og tilmed kan køre til Budapest blot halvanden times kørsel væk. På den sydlige del af søen er landskabet fladt med fine sandstrande, hvor den nordlige side er mere bjergrig, som indbyder til naturskønne gåture med familien. Der er en masse hyggelige byer langs søen, hvor I kan smage Ungarns traditionelle retter på bedste vis.


Besøg det kulturrige og smukke Budapest

Besøg det kulturrige og smukke Budapest

Ungarns hovedstad er Budapest, som er en by i rivende udvikling, som flere og flere får øjnene op for. Budapest bliver kaldt Østeuropas svar på Paris grundet sin romantiske atmosfære med historiske kurbade og prangende bygninger langs Donau-floden, som skiller de to bydele Buda og Pest. I Buda er landskabet bjergrigt, og her kan I besøge gamle slotte med flotte udkigsposter, hvor Pest er præget af det moderne storbyliv med hyggelige caféer og udsøgte restauranter til billige priser. Besøg blandt andet det jødiske kvarter i Pest, hvor der er et hav af lækre og charmerende spisesteder. En prangende bygning som man ikke kan undgå at støde på sin tur til Budapest er parlamentet, som blot på afstand er et flot syn for øjet. Snyd ikke jer selv og familien for en tur til Ungarns hovedstad, når I er på campingferie ved Balatonsøen.