Banner

Ferieparker ved den belgiske kyst

Besøg den belgiske kyst med hele familien, hvor I finder moderne ferieparker og ferielejligheder, børnevenlige sandstrande og hyggelige byer. Bestem selv hvilken seværdighed I vil se hver dag på jeres ferie, eller måske skal dagen gå med svømning og solbadning på stranden. I dette område kan I vælge mellem 13 badebyer, som alle har flotte strande og gode restauranter og historiske seværdigheder.

Læs mere

1

resultat

8
breeduyn-village
1/4
Stranden tæt på
Grønne omgivelser
Et væld af aktiviteter
Kultur og masser af seværdigheder

Fra:

5.495 kr.

July 26 - 3 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

De mange fordele ved Den belgiske kyst

Belgien er et skønt ferieland, da det byder på lidt af det hele med masser af skønne fordele for feriegæster, heriblandt flotte sandstrande, som er perfekte til børnefamilier. Kombiner en tur til den populære by Knokke-Heist, med en gåtur i naturreservatet Zwin, og dermed opleve det bedste af begge verdner, nemlig butikker, bistroer og smuk natur. 

Her kan I også glæde jer til friheden af at bo I en ferielejlighed og dermed kan I selv lave mad i jeres eget feriehjem, eller I kan vælge en af de skønne restauranter nær jeres feriepark og tage mad med hjem efter en lang dag. 

En varieret ferie

Udover hyggelige timer i ferieparken, og dage i vandkanten på stranden, så kan I glæde jer til vandsport, museumsbesøg og lækre kulinariske oplevelser. Nyd en sejltur, besøg det maritime museum NAVIGO, eller spis en belgisk vaffel. Den belgiske kyst er især oplagt for børnefamilier, da I finder masser af aktiviter, som børnene vil elske. Lej cykler og se naturen helt tæt på, eller besøg forlystelseparken Plopsaland. 

Alt det bedste på Den belgiske kyst

Highlights på Den belgiske kyst, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Oplev 13 skønne badebyer
  • Flotte museer
  • Børnevenlige aktiviteter