Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Apulien

Highlights fra Apulien
Et godt udvalg af campingpladser
Udforsk flere forskellige drypstenshuler
Hyggelige byer med afslappet feriestemning
Besøg de rå og uberørte øer Temiti Archipelago
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingpladser ved Apulien

Apulien (Puglia) er et af de skønneste steder i Italien. Her er smuk natur, godt vejr, ekstravagante kirker, hyggelige gamle byer og turkist vand. Desuden er området fyldt med historie og spændende fortællinger. Tag en tur langs kysten og den rå natur, besøg nationalparker og læg vejen forbi den fascinerende by, Bari. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Apulien

Basilica di San Nicola

Basilica di San Nicola

I Bari ligger kirken Basilica di San Nicola, der er skabt til ære for Sankt Nikolaus, som var biskop af Myra og blev sidenhen til en kristen helgen. Han var kendt for at være en meget gavmild mand, der udførte mange mirakler til gavn for folket. En af de mest kendte historier er fortællingen om en fattig mand og tre døtre. Da manden ikke havde penge til at forsørge sine piger, så han ingen anden udvej end at sælge dem til slaveri. En nat dumpede der en pose med guld ind ad vinduet og landede i nogle strømper, der var lagt ud for at tørre. Den fattige blev lettet og glad, for nu havde han medgift til at gifte sin datter væk til en god mand. Senere skete det samme, og endnu engang natten efter. Alle piger blev på den måde reddet.

Historien om Skt. Nicola spiller en stor rolle i vor tids juletraditioner. Hans gøren og laden har været med til at skabe myten om julemanden, der kommer uset og giver gaver. 


Camping i Apulien

Camping i Apulien

Apulien er et godt feriested for hele familien. Her er noget at lave for enhver, og her kan man komme i rigtig feriestemning. Tag en dukkert, gå tur langs havet, spis en is, og se dig omkring i de hyggelige, gamle gader. Der er også et godt udvalg af campingpladser med gode faciliteter og masser af arrangementer for børn og voksne. 

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Italien