Banner

Camping Friesland

Denne smukke provins - kun ca. 500 km fra Danmark byder på alt!. Vandsportsentusiaster får helt sikkert meget for deres penge i Friesland, med Sneekweek, Skutsjesielen, vadehavet eller bare leje en båd for en dag på en af ​​de mange søer. Men der er også smukke landsbyer med gamle kirker og gårde på høje, møller og nationalparker, såsom Schiermonnikoog og Lauwersmeer-området. Du kan selvfølgelig shoppe og tage på café i Leeuwarden, Dokkum eller en af ​​de andre frisiske 11 byer. Friesland har noget at tilbyde for alle. Fra din campingplads i Friesland kan du nemt nå alle turisthøjdepunkterne.
Læs mere

6

resultater

8.2
marvilla-parks-de-friese-meren
1/32
Tæt på hyggelige Sloten by
Svømning i den indendørs pool
Perfekt til cykling, gåture og fiskeri
Med en båd på Slotermeer
2.582 kr.Fra: 1.854 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
23 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7.6
landgoed-eysinga-state
1/14
Direkte til skøn badesø
Nærliggende indendørs pool
Grønne omgivelser
Sjove aktiviteter
3.810 kr.Fra: 2.715 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
vakantiepark-hindeloopen
1/20
6.124 kr.Fra: 5.287 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
De Potten
Ingen anmeldelser
de-potten
1/25
Fra: 1.219 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
De Roggeberg
Ingen anmeldelser
de-roggeberg
1/10
Fra: 1.451 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
18 tilgængelige boligtyper
10
de-uilenburg
1/9
Fra: 1.425 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping i Friesland - den smukke provins i Holland

Friesland er en meget smuk provins i det nordøstlige Holland med eget sprog, kultur og flag. Indbyggerne værner om deres provins, hvilket er forståeligt, da det virkelig er et afvekslende område, som indbyder til alle former for ferie.

Området er kendt for deres 200 km lange skøjtekonkurrence , som går igennem 11 byer - en oplevelse værd.

Deres flotte flag afbilleder kronblade på den gule åkande, som er Frieslands nationalplante.

Verdensarven Vadehavet i Friesland

Friesland er på  Unescos verdensarvsliste med det imponerende vadehavsområde.  Det er helt unik og et af de mest uspolerede naturreservater i Holland. Det nordlige Frieslands åbne vådområdet kan prale med en overflod af fugle og saltvandsplanter, med søer og kanaler danner de det største sammenhængende vådområde i Europa.

Den hollandske del af Verdensarv i Friesland Vadehavet ligger mellem Marsdiep ud for Den Helder og Dollard ved Groningen. Fra tidevandsområdet uden for digerne med sine marskområder og vadeflader til det åbne kog-landskab inden for digerne med sine vidtstrakte marker, tidligere havdiger og historiske gårde – der mangler ikke attraktioner, som kan holde dig beskæftiget i denne del af Verdensarv Vadehavet.

Hvad enten du besøger de endeløse vidder af sandstrande ved Kop van Noord-Holland, forundres over synet af Frisland, som er blevet erklæret den smukkeste provins i Holland eller udforsker kysten ved Groningen Wadden, som er karakteriseret af åbent landskab, fred og plads, så er du aldrig langt væk fra spektakulær natur.

Lær at forså den hollandske fascination af vind og vand, lad dig beundre af den lange historie med marsk og indvinding af mose, og betræd meget gamle beboelseshøje (terp), der er rejst på land, der varunderlagt hyppige oversvømmelser før man byggede diger.

Og sørg for at tilbringe noget tid på en af de hollandske Vadehavsøer, der stadig er under påvirkning af den daglige ebbe og flod, sand og vand. Vælg mellem Schiermonnikoog, Ameland, Terschelling, Vlieland og Texel, kendt som fem perler i det nordlige Holland – der er så meget, at man nærmest ikke ved, hvad man skal vælge

Byerne

Friesland har mange charmerende byer, hvis ferien også skal indeholde cafébesøg, shopping, museumsbesøg med masser af kultur og historie.

Stavoren er den ældste by i Friesland og ligger ved kysten, hvor der er en hyggelig havn og havnefront. Byen har en flot arkitektur og er et besøg værd med de mange kanaler rundt om i byen.

Dokkum med smukke kirker, rådhuset, charmerende broer over de mange kanaler og den gamle bydel er et skønt sted at tilbringe et par dage. 

Leeuwarden er provinsens hovedstad og er en fantastisk by at udforske. Der er over 600 nationale monumenter rundt om i byen, stenbros belagte gader, butikker, cafeer, museer.  Besøg f.eks. Det frisiske museum, som virkelig giver en god indsigt i provinsens historie og kultur. Den bedste måde at udforske byen på er fra vandsiden, da de mange kanaler smukt bugter sig gennem byen.

Det er nok blevet bemærket, at dette område emmer af charmerende byer, som alle med den flotte arkitektur og kanaler alle er et besøg værd.