Banner

Ferieparker i Provence

Provence er en historisk provins i det sydøstlige Frankrig, som er omgivet af smukke farver og bjergrig natur. Her får I en ferie med mange solskinstimer og flere historiske seværdigheder at se. Vin, oliven og lavendel danner kulisse for en vifte af bemærkelsesværdige landsbyer i Provence. Udover charmerende landsbyer byder området også på oplevelser for hele familien, tag på river rafting eller mountainbike tur. I finder en magisk ro i Languedocs natur og lavendelmarker.

Læs mere

3

resultater

Ingen anmeldelser
residence-le-domaine-de-camiole
1/11
5.786 kr.Fra: 4.679 kr.
June 19 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.300+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
sun-hols-les-rives-du-lac
1/20
Perfekt til børnefamilien!
Lækkert poolområde
Mange aktivitetsmuligheder i området!
Bo i det smukke område omkring Avignon
Fra: 6.361 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
les-demeures-du-ventoux
1/21
Swimmingpools for hele familien!
Skøn feriebolig med terrasse!
Masser af oplevelser i nærområdet!
Nyd ferien i Aubignon!
Fra: 5.421 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Ferieparker og ferielejligheder i Provence

I Provence finder I skønne ferieparker og ferielejligheder, som er omgivet af en smuk udsigt til diverse bjergkæder og en placering midt imellem skønne lavendelmarker. Ferieparkerne byder alle på rumlige, store og lyse lejligheder med diverse aktiviteter og særlige oplevelser. Her vil I bo tæt på hyggelige byer, som danner rammen om en afslappende og hyggelig familie ferie.

Oplevelser og seværdigheder i Provence

Besøg Frankrigs svar på Grand Canyon - Verdon slugterne, hvor I endda kan afprøve rafting. Her løber en smuk flod ned i en dyb slugt og igennem klipper og sving. Oplev Vincent van Goghs by - Arles, der ikke bare har udstillinger med kunstneren, men også flere smukke historiske bygninger. Besøg også pavebyen - Avignon, som ligger ved Rhöne-floden og er fyldt med historie, gode caféer og Pavepaladset. Ved foden af bjerget - Mont Ventoux, finder I de berømte og maleriske lavendelmarker.

Smag jer igennem Frankrig

Provence er det perfekte sted for madelskere at besøge! Maden her er præget af krydret smag med hvidløg og friske krydderurter samt tomater, oliven, aubergine og citron. Nogle særlige retter I bør prøve er: Bouillabaisse (fiskesuppe), aïoli, grøntsagsgratin, perlehøne, ratatouille, snegle og oliventapenade. Nyd det gode måltid med en af provinsens kendte vine: Côtes du Rhône, Chateauneuf-du-Pape eller Gigonoles.

En ferie som har det hele

Highlights om Provence: 

  • Smukke lavendelmarker
  • Dejlig vin og mad
  • Hyggelige middelalder byer
  • Historie, kunst og kultur