Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Provence

Highlights fra Provence
Besøg stemningsfyldte Marseille
Vilde naturopleveser ved Gorges du Verdon
Små, hyggelige middelalderbyer
Idylliske, lilla lavendelmarker
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie i Provence

Provence er en del af Côte d’Azur, som du nok kender bedre som Den Franske Riviera. Området, Provence, tiltrækker hvert år masser af turister, der kommer for at nyde de hvide sandstrande, det klare, blå hav og de varme himmelstrøg. Men her er også meget mere end det. Denne sydlige region er især også kendt for sine flotte, velduftende, lilla lavendelmarker, smukke bakker og dale samt en del gamle middelalderlige småbyer. Provence rummer også Frankrigs næststørste by, Marseille, og når man nu er i området, bør man også tage en tur ind til det glamourøse fyrsteherredømme, Monaco, der ligger på kysten. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Provence

Det skal du se i Provence

Det skal du se i Provence

Udover at du nok skal bruge en del tid på at slikke sol og pjaske rundt i vandkanten, er der en del andre spændende og hyggelige ting at give sig til. En cykeltur op gennem de fine lavendelmarker i Luberon bør klart være med på listen over ting, du skal nå, inden du vender hjem fra din ferie. På den tohjulede kan man for alvor komme rundt i landskabet, og så kan man jo altid stoppe op og få en is, når man trænger til en pause.

Hvis du gerne vil se mere billedskøn natur, kan vi, uden at blinke, også anbefale en tur til Gorges du Verdon. Her kan du tage en sejltur (enten i kano, kajak eller vandcykel) på den turkise flod, der skærer sig igennem de stejle klippevægge. Man bliver helt tryllebundet, når man flyder igennem det smukke landskab, og en sådan dagstur er med garanti et hit for både børn og voksne.


Oplev de lokales markeder

Oplev de lokales markeder

Stort set hver eneste landsby i området ved Provence har også et ugentligt marked, hver der bliver solgt massevis af gode, lokale råvarer og hjemmelavede produkter – lige fra lavendelposer til frugt og grønt, krydderier, sæber og håndlavede nips. De hyggelige, stemningsfyldte markeder er godt besøgt af både lokale og turister, og det er bestemt en skøn måde at tilbringe en formiddag på, og få lidt lækkert mad hjem til ganen eller som en souvenir.

På besøg i storbyerne

På besøg i storbyerne

Frankrigs næststørste by, Marseille, der dog har et indbyggertal, der er mindre end Københavns, har længe haft et lidt blakket ry. Men byen er ved at blomstre igen og var i 2013 kåret som European Capital of Culture. Her er også mange hyggelige steder og særligt det gamle, charmerende kvarter, Le Panier, vil med garanti kunne få dig i den helt rigtige feriestemning. Her er spækket med små gader, skjulte pladser, hyggelige caféer og unikke shops. Her kan du også se Centre de la Vieille Charité, der oprindeligt blev bygget til at huse byens fattige – og selve bygningen med det romerske touch er et kunstværk i sig selv. I samme kvarter finder du også Cathédrale de Marseille Notre Dame de Major, der også må siges at være noget af et mesterværk.

Hvis du er mere til glitter og glamour, skal du tage til de riges by, Monaco. Her er alt, hvad hjertet kan begære af dyre biler, store både, lækre lejligheder og livlige kasinoer. Monaco er en oplevelse for sig selv.


Camping i Provence

Camping i Provence

Hvert år valfarter tonsvis af turister til Sydfrankrig for at komme væk fra hverdagen og det utilregnelige, danske vejr. Her er masser af formidable luksuscampingpladser – mange tæt på de lækre sandstrande, men du kan også vælge at placere dig længere inde i den rolige natur. Er du mest til det sidstnævnte, kan vi anbefale den populære campingplads, Camping Domaine du Verdon, der ligger i det naturskønne område – oppe i bjergene og tæt på floden. Pladsen har også en stor swimmingpool, så man stadig kan holde lidt badeferie.

Ønsker man i stedet at komme tæt på havet, kan man med fordel overveje Camping L'Hippocampe, der er et slaraffenland for børnefamilier. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.