Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Charente-Maritime

Highlights fra Charente-Maritime
Ideel til fredelige vandreture
Skønne badestrande
Besøg den hyggelige by, La Rochelle
Feriestedet for madelskere
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Charente-Maritime

Med en campingferie til Charente-Maritime kan I glæde jer til lækre badestrande, hyggelige byer, idylliske vandreture, vandsport og meget mere. Hvis I er rigtige madentusiaster, vil Charente-Maritime lige være noget for jer! Langs hele kysten ud mod Atlanterhavet finder I snesevis af lækre restauranter, der serverer alt godt fra havet og mange andre lækkerier. Denne franske feriedestination er på toppen over steder, der virkelig formår at gøre aftensmaden til en oplevelse. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Charente-Maritime

Campingferie i Charente-Maritime

Campingferie i Charente-Maritime

Der er masser af fantastiske luksuscampingpladser i den østfranske region med alle de faciliteter, I har brug for og mere til. De kvalitetsbestemte campingpladser byder på sjove aktiviteter for store og små, hvor hele familien vil få en eventyrlig ferie med alt, hvad det indebærer. Jeres næste campingferie kan bestilles direkte her på friferie.dk eller via vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som sidder klar til med gode råd til at hjælpe jer på vej mod drømmeferien. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Byerne i Charente-Maritime

Byerne i Charente-Maritime

La Rochelle er en hyggelig by ud til vandet, som udover et lille museum og et akvarium egentlig ikke har mange andre turistattraktioner – det er byen i sig selv, der er et besøg værd. Byen har tre badestrande, en skøn feriestemt atmosfære og udsøgte spisesteder. Her kan man om aftenen sidde og nyde et glas vin, mens man kigger på bådene, der vipper rundt ude i bølgerne. Fra La Rochelle har man også muligheder for at krydse broen over til Île de Ré, der er en ganske sød lille ferieø. Poitier er en anden lille, hyggelig by med gamle fine huse og en imponerende flot katedral. Her er også mulighed for at sippe sin eftermiddagskaffe på en af de atmosfæriske fortovscaféer og shoppe i de mange butikker. Hvis man vil have en sjov dag i børnenes tegn, kan man køre til temaparken, Futuroscope,  der vil bringe smil og glæde frem selv ved de voksne.

Natur i Charente-Maritime

Natur i Charente-Maritime

Hvis I gerne vil ud at bevæge jer lidt, er der mange gode gå- og cykelture i gennem det flade landskab og de tykke skove. I kan besøge naturparken, Marais Poitevin Natural Regional Park, som ligger lige nord for byen, La Rochelle. Stedet er superhyggelig og grønt, og I kan f.eks. nyde en kanotur på åen mellem buske og træer. Her sprudler det med smukke blomster, som man ikke vil se i Danmark samt en masse dyreliv. Ved stranden har I mulighed for at prøve paddle-boarding eller lade vinden skubbe dig afsted langs sandet på en firhjulet med sejl. 

Fortet kendt fra TV

Fortet kendt fra TV

En af de store turistattraktioner i området er militærbygningen og det tidligere fængsel ude i havet, Fort Boyard. Lige for tiden bliver det overrendt af kendte, der deltager i et fransk game-show af samme navn. Den danske version af samme show, Fangerne På Fortet, er senest blevet vist på TV3 tilbage i 2009. Den spændende og historiske bygning kan nås via en dejlig bådtur med hele familien.