Banner

Ferieparker i Budapest-området

Oplev skønne Budapest fra en ferielejlighed i området, som hedder Det Centrale Transdanubien. Her kan I finde ferieparker, som er familievenlige, eller mere moderne og luksuriøse til par eller venner. Det bedste ved en ferielejlighed i Ungarn er den frihed, som følger med. Her kan I helt selv vælge om jeres ferie skal være fokuseret på den Ungarnske natur inklusiv et besøg til Balatonsøen, storbyferie med masser af shopping og kulturoplevelser i Budapest, eller en afslapnings og wellness ferie, hvor I kan besøge alle de lækre termiske bade dette område er kendt for. Vi kan garantere at ingen kommer til at kede sig på ferie i Det Centrale Transdanubien.

Læs mere

1

resultat

Ingen anmeldelser
villapark-vargesztes
1/30
Stor indendørs pool med vandrutsjebane
Spa & Wellness
Sportaktiviteter, spil og leg
Kun 1,5 time fra Budapest
12.301 kr.Fra: 10.594 kr.
June 26 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Storbyferie, badeferie eller begge dele?

Der er mange som ikke ved at Det Centrale Transdanubien er den perfekte lokation til at holde ferie i en ferielejlighed i Ungarn, men denne beliggenhed er perfekt for jer, da det placerer jer lige imellem Budapest og Balatonsøen. Herfra kan I selv vælge hvordan jeres dage skal gå, om det skal være en aktiv dag med vandreture i den smukke natur, eller en stranddag ved søen. 

Det perfekte sted for familieoplevelser

Om I er til natur eller kulturhistorie, så finder I det i Det Centrale Transdanubien. Opdag Esztergom-basilikaen, Ungarns største kirke, eller det beskyttede naturområde Benedict Tip med en smuk vandresti og imponerende udsigt. Udforsk Predikalszek-bjerget eller tag en tur med den historiske Szobi kisvasút-jernbane for at opleve det varierede landskab. Forkæl børnene med sjov i BalatoniBob forlystelsespark eller vandlande som Annagora Aquapark og Aqua Island Esztergom. Besøg dyreparker, når hele familien skal underholdes, her anbefaler vi Bodorka Balaton Aquarium, Veszprem Zoo og Zamoly Bird Garden. 

Når sulten melder sig, så kan I glæde jer til at smage fantastiske traditionelle ungarnske retter, som er krydret til med paprika. Her kan vi anbefale Gullasch, som er en original ungarnsk ret.

Alt dette kan I glæde jer til

Highlights i Det Centrale Transdanubien:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Mange kulturelle attraktioner
  • Mulighed for en aktiv ferie
  • Flere børnevenlige seværdigheder