Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Salzburgerland

Highlights fra Salzburgerland
Oplev verdens største isgrotte
Fortryllende område i Østrig
Besøg Salzburg, den hyggeligste storby i Østrig
Prægtig natur med bjerge og dale
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Salzburgerland

Salzburgerland er et af de mest fortryllende områder i Østrig. Om vinteren er det et ægte ”Winter Wonder Land”, og om sommeren er det det perfekte sted, hvis man gerne vil udforske den prægtige natur, der findes i området. Her er rislende vand, storslåede bjergsider og de grønneste dale. Ud over naturen finder du hyggelige byer og især regionens hovedstad, Salzburg, er et besøg værd. Her finder du en ægte eventyrby smukt placeret ved floden og med det gamle slot på toppen af bakken. Der er masser af liv, kultur, kunst og udsøgte restauranter. Salzburgerland har det hele. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Salzburgerland

Den magiske isgrotte i Salzburgerland

Den magiske isgrotte i Salzburgerland

Omkring 65 kilometer fra Salzburg by kan du opleve den største isgrotte i verden, Eisenreisenwelt. Grotten er en helt unik oplevelse, og man føler sig med det samme ført ind i Snedronningens hemmelige, underjordiske slot, hvor gigantiske istapper og flotte isformationer former huler og gange. Turen derind foregår med en guide og en masse lanterner. Eisenreisenwelt er et must, når du tager til Salzburg.

Camping i Salzburgerland

Camping i Salzburgerland

Der er adskillige campingpladser i Salzburgerland, og der er helt sikker noget, der passer til dig. Du kan tjekke ind på en af de charmerende steder med udsigt over den billedskønne natur, eller I kan finde en familievenlig campingplads med swimmingpool og underholdning til børnene. Alt sammen er i dejlige og skønne omgivelser Find mere information her på siden, eller kontakt vores erfarne feriekonsulenter på telefon 7015 4141, hvis I har spørgsmål.

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.