Banner

Camping Tyrol

Tyrol er et fantastisk område til campingferie, da I her får idyllisk natur ud over det sædvanlige! Det er det ultimative sted for fred og ro, og I kan for alvor komme langt væk fra hverdagens stress og jag. Samtidig er det også stedet for jer, der er til aktiv ferie, får i Tyrol får I alle muligheder for aktiviteter i de skønne omgivelser. I kan tage på vandreture med bjergtagende udsigt, montainbiketure for vovehalsene eller sejlture på spejlblanke søer.
Læs mere

1

resultat

8.7
eurocamp-wilder-kaiser
1/33
Bjerg- og naturudsigt
Aktiviteter i naturen
Poolområde og spa
Oplevelser i området
5.281 kr.Fra: 4.210 kr.
June 21 - 3 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Læs mere om camping til Tyrol

Camping i imponerende Tyrol i hjertet af alperne rummer omtrent 24.000 kilometer af vandrestier, der er velegnede til både moderate gåture og lange hikes. Der er også gode veje til dem, der foretrækker den tohjulede, og som har lyst til en cykelferie gennem et ubeskriveligt flot landskab. 

Tyrol er også for børnefamilier

Skal du på ferie med familien, skal du ikke lade dig ikke skræmme af idéen om at skulle tonse op og ned ad bjergsider; Tyrol har også skønne ruter, hvor selv børnene kan være med.

Tyrol kan mere end bare natur

Trænger du til afveksling fra de sceniske vandreture, kan du i Tyrol finde meget andet at lave. Besøg den 800 år gamle og charmerende by Innsbruch, som blandt andet har flotte kirker og prægtige slotte; læg vejen forbi Swarovski Crystal World og tag ungerne med til zoologisk have eller til en af de mange parker for børn. Tyrol har noget for enhver alder og er perfekt egnet til børnefamilier. 

Luksuscamping i Tyrol

I det vestøstriske område Tyrol finder du et godt udvalg af både naturskønne campingpladser og camping ved søer. Vil du gerne være tæt på både by, natur og sø, anbefaler vi Camping Natterer See, som ligger lige ned til egen sø, men stadig mindre end 10 kilometer fra Innsbruch. 

Check også vores andre skønne muligheder for camping i Østrig.