Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Tyrol

Highlights fra Tyrol
Idyllisk og prægtig natur
Oplevelsesrige vandreture
Besøg den charmerende by Innsbruck
Godt udvalg af forskellige parker til børn
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Tirol

Tyrol – eller Tirol på tysk – er et fantastisk område. Om vinteren kan man sætte fart under skiene og drøne ned fra en af de mange bjergtoppe, og om sommeren er det det ultimative sted for ro og stilhed. Her kan man for alvor komme langt væk fra hverdagens stress og jag og blive ét med den pragtfulde og idylliske natur. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Tyrol

Læs mere om Tyrol her..

Læs mere om Tyrol her..

Det imponerende område i hjertet af alperne rummer omtrent 24.000 kilometer af vandrestier, der er velegnede til både moderate gåture og lange hikes. Der er også gode veje til dem, der foretrækker den tohjulede, og som har lyst til en cykelferie gennem et ubeskriveligt flot landskab. Skal du på ferie med familien, skal du ikke lade dig ikke skræmme af idéen om at skulle tonse op og ned ad bjergsider; Tyrol har også skønne ruter, hvor selv børnene kan være med.

Tyrol kan mere end bare natur

Tyrol kan mere end bare natur

Trænger du til afveksling fra de sceniske vandreture, kan du i Tyrol finde meget andet at lave. Besøg den 800 år gamle og charmerende by Innsbruch, som blandt andet har flotte kirker og prægtige slotte; læg vejen forbi Swarovski Crystal World og tag ungerne med til zoologisk have eller til en af de mange parker for børn. Tyrol har noget for enhver alder og er perfekt egnet til børnefamilier. 

Luksuscamping i Tyrol

Luksuscamping i Tyrol

I det vestøstriske område Tyrol finder du et godt udvalg af både naturskønne campingpladser og charmerende hoteller. Vil du gerne være tæt på både by og natur, kan du overveje Camping Natterer See, som ligger lige ned til egen sø, men stadig mindre end 10 kilometer fra Innsbruch. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.