Banner

Ferieparker ved Gardasøen

Sydeuropas største sø ligger midt i et storslået bjerglandskab, hvor I vil komme til at nyde familieferien mellem charmerende byer med gode spisesteder, små strande og fantastiske klippeformationer omkring søen. Friferie tilbyder rumlige og hyggelige ferielejligheder og ferieparker ved Gardasøen for hele familien. Vi har selv besøgt området, og vi stræber efter at finde den feriebolig, som giver jer den allerbedste ferie med afslapning i private rammer, og mulighed for aktiviteter og dagsudflugter i området omkring. Alt i alt byder Gardasøen på de bedste rammer for en fantastisk familieferie.

Læs mere

2

resultater

Belvedere Village
7.9
belvedere-village
1/16
Hele 3 skønne pools
Afslappet atmosfære
Gode aktiviteter
Kort afstand til Gardasøen
Fra: 6.582 kr.
June 10 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Villenpark Sanghen
Ingen anmeldelser
villenpark-sanghen
1/6
Direkte til Gardasøen
3 forskellige pools
Miniklub for børnene
Hyggelig restaurant
Fra: 10.588 kr.
June 17 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Gardasøen - perfekt kombination af badeferie og aktiv ferie

Tag med familien til det børnevenlige område omkring Gardasøen i Italien, som byder på et væld af oplevelser for alle aldre. I kan glæde jer til solrige stranddage, idylliske byer og en bred vifte af aktiviteter. Ved søens nordlige del rejser bjergene sig brat op fra vandet, hvor landskabet ved den sydlige del er præget af flotte vinmarker, hvor mange af Italiens store vine dyrkes. Lyder en ferielejlighed som noget for jer, kan I bestille jeres favorit online her på siden eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Lidt fakta om Gardasøen

I slutningen af sidste istid blev Gardasøen skabt af gletsjere. Gardasøen er Italiens største sø og rummer hele 370 km2. Det er muligt at køre en tur rundt om søen og gennem alle de små, hyggelige byer, der giver en stemning af ‘det ægte Italien’. Hvis man vælger at køre de 1.400 kilometer, der er til Gardasøen, tager det omtrent 15 timer afhængig af trafikken. Gardasøen er delt op i to regioner, henholdsvis en østlig side og en vestlig side. Den østlige region hedder Veneto, og mod vest ligger regionen Lombarbiet. Mod nord ligger regionen Trentino-Alto Adige.

Solrig badeferie ved Gardasøen

Gardasøen er rig på lækre badestrande! Ved søens nordlige del er særligt Torbole og Limone sul Garda udstyret med lange strande, som er populære blandt unge og windsurfere. I kan f.eks. tage et spil beachvolley på Spiaggia del Tifù i Limone, slappe af på den skyggefulde strand i Riva del Garda eller bade til udsigten af Scalierborg på Malcesines indbydende strand. Vil I gerne besøge søens sydlige del, er det her de børnevenlige og lavvandede badestrande er placeret. Her ligger, hvad ferierejsende betragter som søens bedste strand, idylliske Punta San Vigilio, som man dog skal betale for at besøge.

Besøg Gardasøens hyggeligste byer

Tager I til Gardasøen med familien og bor i en ferielejlighed, bør I besøge nogle af søens omkringliggende byer, som byder på historie, charme og udsøgte restauranter, intime caféer og livlige barer. I kan f.eks. tage til den charmerende kurby, Sirmione, hvor borgen med en imponerende voldgrav, som bevogter adgang til byen, er spændende at opleve. Søens største by er Riva del Garda, som med sine snævre gader, små torve og lille badestrand skaber en intim stemning. I kan også drage til den smilende by, Salò, som er præget af et smukt landskab i sin lille turkisgrønne bugt med cypresser og palmer.

Italienske pizzaer og gelato i særklasse

På en ferie til Gardasøen kan I glæde jer til de udsøgte italienske klassikere, som selv familiens mindste vil elske. I kan fra jeres ferielejlighed købe italienske pizzaer med hjem, som er kendt for sin tynde, sprøde skorpe med delikat og simpelt fyld. Når I bor i en ferielejlighed i en feriepark, kan I nemt kreere jeres egne versioner af italienske pastaretter med lokale råvarer, som giver en autentisk madoplevelse. Ligger I på stranden og nyder solen, men trænger til en forfriskning, bør I smage italienernes verdensberømte gelato is.

Gardasøen er en af danskernes favoritter!

Highlights om Gardasøen:

  • Tag svævebanen til toppen af Monte Baldo
  • Brug dagen i Gardaland
  • Besøg det romerske amfiteater i Verona
  • Udsøgte specialiteter fra det italienske køkken