Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Overijssel

Highlights fra Overijssel
Flere forlystelsesparker for alle aldre
Tag tilbage til middelalderen i byen Kampen
Nyd vindmøllerne og tulipanmarkerne
Udforsk de mange museer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Overijssel

Overijssel er en fastlandsprovins i Holland, der ligger i den centrale østlige del af landet. Hovedbyen Zwolle er rig på historie, mens byen Enschede er provinsens største by. Overijssel har en række maleriske naturreservater, som er værd at besøge, her bør blandt andet nævnes De Weeribben. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Overijssel

Campingferie i Overijssel

Campingferie i Overijssel

Med en campingferie til Overijssel i Holland, kan I opleve en lang række hyggelige og interessante byer, samt fantastiske naturreservater. Byerne ligger inde med en masse historiske monumenter og i naturen er der gode muligheder for vandreture. En campingferie til denne region, giver jer muligheden for at udforske Holland fra en mere ukendt side. Bestil online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.

Oplevelser i vente i Overijssel

Oplevelser i vente i Overijssel

Hovedbyen Zwolle er rig på historie og har flere middelalderlige bygninger fra byens storhedstid. Den historiske by, Kampen, har mere end 500 forskellige historiske monumenter fra middelalderen. Byen er også kendt for sit tobaksmuseum. For naturelskere ligger der flere naturreservater som er perfekt til vandre- eller cykelture. Den mest berømte, er De Weeribben, som har lange snoede floder og tårnhøje skove. Rejser I med børn, kan I finde forlystelsesparkerne Slagharen og Hellendoorn i Overijssel.