Banner

Ferieparker på Costa Blanca

På Costa Blanca kysten får I oplevelser af enhver art, og ikke mindst får I de bedste strande for en perfekt badeferie i Spanien, i ferielejlighedernes skønne omgivelser. Den smukke hvide kyst, Costa Blanca, strækker sig hele 200 km langs den spanske østkyst. Den dejlige kyststrækning byder på solrige dage, masser af aktiviteter, seværdigheder og charmerende spanske byer. Der er lidt af hvert til alle, da kystens omgivelser giver mulighed for både at få en eventyrlig, aktiv, solrig og afslappende ferie ud til det turkisblå Middelhav. Langs Costa Blanca finder I både dejlig natur, oplevelsesparker, store som små byer og mange udflugtsmuligheder.

Læs mere

4

resultater

dormio-resort-costa-blanca-beach-spa
1/17
Luksus lejligheder
Spa og wellness
200m til stranden
El Campello ved Alicante
Fra: 4.740 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Magic Tropical Splash
Ingen anmeldelser
magic-tropical-splash
1/30
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
magic-robin-hood-resort
1/25
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
magic-natura-resort
1/30
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Ferielejligheder i populære områder

Langs den spanske kyst Costa Blanca i provinsen Alicante, kan I holde ferie i en hjemlig ferielejlighed, som egner sig til både familie, par og venner, og har kort afstand til badestrand og interessante destinationer. I finder den perfekte ferielejlighed for jeres ferie ved Costa Blanca her på hjemmesiden, hvor I kan finde informationer om ferielejlighedernes faciliteter og beliggenhed. Hvis I vil høre mere om stedet eller ferieboligerne, er I velkomne til at kontakte os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41.  

Badestrande på Costa Blanca

Den lange kyststrækning råder over mange skønne strande med hvidt sand, små charmerende bugter og azurblåt vand. Blandt de allerbedste strande finder I La Granadella, som er beliggende i den nordlige del af Costa Blanca. Stranden ligger i en hesteskoformet bugt og er meget populær til snorkling og badning grundet dens meget klare vand. Strandene på Costa Blanca er kendetegnet ved det fineste, hvide og bløde sand, som er et meget smukt syn. I kan både finde brede og børnevenlige strande med vandlegetøj og bådudlejning, men også de mere klippepræget strande med gode muligheder for at dykke efter fisk blandt sten i det turkisblå vand.      

På tur ved Costa Blanca kysten

Hvis I vil opleve mere af Alicante skal I tage på ture i området, hvor I kan opleve den 2600 år gamle paradisiske palmelunden i Elche, vandfaldene ved Algar med svømmeture i flodlejet eller lagunerne. I kan også tage til de populære turistbyer med hyggelige kvarterer, små unikke restauranter og masse af andre spændende seværdigheder. I storbyen Alicante får I kulturelle, historiske og gastronomiske tilbud, hvor I kan skabe jer et overblik over byen fra middelalderborgen Santa Barbara.

Nyd godt af Costa Blancas fantastiske madkultur

Den spanske gastronomi er noget for sig, og helt sikkert noget der skal opleves. De små lækre tapas-retter er blevet enormt populære og har spredt sig til hele Europa. Men hvem har mere styr på at tilberede tapas end spanierne selv? Der findes et væld af små, lokale og kvalitetsrige tapasbarer ved Costa Blanca. Derudover er den lækre risret, paella, en nationalret, som falder i god jord hos mange madelskende turister. Du kan endda smage udsøgte paella-måltider i rettens hjemby Valencia, hvor du også kan smage på den lækre, lokale drink, Agua de Valencia. Det spanske dessertkøkken er kendt for de populære churros, crepes og lækre is.

Alt det bedste ved Costa Blanca

Highlights om Costa Blanca:

  • Hvide strande og blåt badevand
  • Spændende udflugtsmål, bla. Ibiza
  • Besøg den spændende by Dénia
  • Se bjergene i Serra Mariola