Camping Vallonien

Vallonien er en region, som ligger i den sydlige og fransktalende del af Belgien. I regionen findes de smukkeste skovområder, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse. Uanset om du har brug for en afslappende gåtur i det smukke landskab, eller har brug for spændende udendørseventyr, så er Vallonien et godt bud på en feriedestination.
Læs mere

1

resultat

Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
dhoulifontaine
1/20
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

En pause i Valloniens smukke natur og landsbyer

Hvis du har brug for en pause fra den travle hverdag, hvor du kan komme helt ned i gear, så er Vallonien et godt bud. Der er rig mulighed for gåture i de smukke landskaber og for at opleve nogle af Valloniens betagende panoramaer. Der er blandt andet gode muligheder for at opleve den smukke natur fra vandsiden i en kajak eller på en svømmetur - eller endda fra luften i en luftballon. Vallonien byder også på smukke landsbyer, som helt sikkert er et besøg værd.  

Aktiviteter

Aktiviteter er der masser af i Vallonien. Der er blandt andet mulighed for at udforske forskellige grotter, søer, floder, slotte eller smukke landsbyerEr du mere til fart over feltet, er der også rig mulighed for motorsport, faldskærmsudspring, bjergklatring eller lignende. Vallonien er der altså gode muligheder for at kombinere sportnatur og udfordrende oplevelser på ferien. Med denne kombination er der helt sikkert noget for enhver smag.

Mad og drikke

Belgien er næsten lig med chokolade og belgiske vaflerVallonien er ingen undtagelse, og der er gode muligheder for at smage en af deres lækre vafler eller noget af deres chokolade, som næsten smelter i munden. Er man ikke til det søde, men ville hellere spise en bøf og drikke en øl er der også gode muligheder for dette. Vallonien er nemlig en af de regioner i verden, som har det bredeste udvalg af øl. Så om du er til det søde eller det salte, så er der helt sikkert noget for dig.