Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Øen Pag

Highlights fra Øen Pag
Campingpladser med faciliteter for alle
Flotte, gyldne badestrande
Ideel til dagsudflugter til fastlandet
Fascinerende natur med rå klipper
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Pag

Pag er beliggende tæt på det kroatiske fastland, som gør det nemt for jer at komme til og fra øen og på denne måde opleve en hel masse forskellige dele af det betagende og alsidige Kroatien. I har rig mulighed for at nyde lange stranddage på de gyldne badestrande, gå på opdagelse i det rå, månelignende landskab og hygge jer i de charmerende byer på øen. Rejs med familien på campingferie til Pag, hvor der er skønne campingpladser med faciliteter til alle. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Øen Pag

Camping på Pag

Camping på Pag

Der er nogle fine campingpladser placeret rundt omkring på Pag, som er udstyret med alsidige faciliteter til at give jer den bedste ferieoplevelse. Man kan nyde den rå natur, svømme i havet, hygge sig ved stranden eller dase ved poolen. Selvom Pag er en ø, er den desuden nem at komme til og fra, da den er forbundet til fastlandet med små broer. Øen er derfor ideel til at besøge andre dele af landet. Find eventuel mere information her på siden og book jeres næste ferie eller ring på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips af vores erfarne rejseeksperter. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.

Øen Pag

Øen Pag

Modsat resten af Kroatien, der egentlig er meget frodig og grøn, er Pag mere gold og rå. Det nøgne og barske landskab gør dog ikke Pag til et uinteressant eller mindre smukt sted – det er bare anderledes. Faktisk er der noget meget fascinerende over de barske klippeformationer og kontrasten til det helt blanke azurblå vand, der omringer øen. Pag er helt sikkert et besøg værd, hvis du vil se en helt anden side af Kroatien, end hvad man er vant til.

Pag er også til fest og farver

Pag er også til fest og farver

Hvis man leder efter et sted med gang i den, er Pag et godt bud. Zrce strand har et pulserende natteliv med barer og klubber langs stranden. Der bliver om aftenen og natten i gennem drukket lækre drinks og danset til tidens bedste hits. Om dagen kan man slappe af og lade sig køle ned i det klare havvand. Det skal dog siges, at Pag er meget mere end fest og farver. Der er mange hyggelige steder til dem, der hellere vil se hyggelige småbyer, bade og slappe af.