Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Hessen

Highlights fra Hessen
Oplev små romantiske landsbyer
Fantastisk kultur med købsstader
Besøg storbyen Frankfurt
Vildt landskab med vulkansk aktivitet
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Hessen

Cykelferie, vandreferie, wellnessophold, storbyferie, familieferie eller kulturrejse? Hessen ligger midt i Tyskland og har det hele til dig. Delstaten ligger i smukke omgivelser, hvor det både er muligt at se produkter af gammel vulkansk aktivitet eller blot nyde de skovklædte bakker. Det er også muligt at gå på opdagelse i områdets større byer, som eksempelvis Frankfurt der byder på lidt af hvert. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Hessen

Oplev den tyske campingstemning i Hessen

Oplev den tyske campingstemning i Hessen

Hessen er kendt for din fantastiske tyske kultur og gamle købsstader, og med så mange underholdningsmuligheder er det derfor svært at binde sig til et enkelt område. Men dette er dog heller ikke nødvendigt, da man sagtens kan campere rundt omkring i det centraltyske Hessen. Dyrk hele den tyske campingstemning på en eller flere af områdets idylliske campingpladser. Find og bestil jeres foretrukne campingplads online her på vores website eller kontakt vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for professionel ferierådgivning.

Oplev de mange kontraster i Hessen

Oplev de mange kontraster i Hessen

I Hessen er naturen og landskabet smukt, vildt og fuld af kontraster. I den sydvestlige del af området ligger Lahntal, som er en romantisk lille landsby. Man kan også besøge byerene Weilburg, Limburg an der Lahn, Marburg og Wetzlar, der alle har en spændende historie og er gode udflugtsmål for kanoroere og cyklister. Mod nord finder man uspolerede naturlandskaber, hvor I f.eks. kan besøge nationalparken Kellerwald-Edersee, som har en af Tysklands største kunstige søer, og som er et fedt sted for vandsportsentusiaster. Hvis man foretrækker vandretøjet frem for våddragten, er der rig mulighed for at gå nogle flotte ture i Sababurg i Reinhardswald. 

Byer fulde af kultur

Byer fulde af kultur

I Frankfurt Rhein-Main kan natteravne og kulturinteresserede få tilfredsstillet deres interesser. Frankfurt har en masse muligheder og tilbyder noget for enhver smag ligesom andre storbyer, og i Tanus kan I besøge Hessenpark og Sahlburg, der er et stort frilandsmuseum med den eneste rekonstruktion af det romerske kastel i hele verden. Tæt på ligger Limes, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og som tilmed er et besøg værdigt. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.