Banner

Camping Hessen

Cykelferie, vandreferie, wellnessophold, storbyferie, familieferie eller kulturrejse? Hessen ligger midt i Tyskland og har det hele til dig. Delstaten ligger i smukke omgivelser, hvor det både er muligt at se produkter af gammel vulkansk aktivitet eller blot nyde de skovklædte bakker. Det er også muligt at gå på opdagelse i områdets større byer, som eksempelvis Frankfurt der byder på lidt af hvert.
Læs mere

2

resultater

KNAUS Campingpark Eschwege
7.8
eschwege
1/23
Natursmukt område omkring pladsen
Masser muligheder for sport
Indkøb og bistro på pladsen
Gå til byen på 5 minutter

Fra:

3.145 kr.

August 31 - 4 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
KNAUS Campingpark Hünfeld
7.8
huenfeld-praforst
1/12
4-stjernet campingplads
Smuk beliggenhed
Mulighed for masser sport og sjove aktiviteter
Spændende kultur i området

Fra:

5.961 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Oplev den tyske campingstemning i Hessen

Hessen er kendt for din fantastiske tyske kultur og gamle købsstader, og med så mange underholdningsmuligheder er det derfor svært at binde sig til et enkelt område. Men dette er dog heller ikke nødvendigt, da man sagtens kan campere rundt omkring i det centraltyske Hessen. Dyrk hele den tyske campingstemning på en eller flere af områdets idylliske campingpladser. Find og bestil jeres foretrukne campingplads online her på vores website eller kontakt vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for professionel ferierådgivning.

Oplev de mange kontraster i Hessen

I Hessen er naturen og landskabet smukt, vildt og fuld af kontraster. I den sydvestlige del af området ligger Lahntal, som er en romantisk lille landsby. Man kan også besøge byerene Weilburg, Limburg an der Lahn, Marburg og Wetzlar, der alle har en spændende historie og er gode udflugtsmål for kanoroere og cyklister. Mod nord finder man uspolerede naturlandskaber, hvor I f.eks. kan besøge nationalparken Kellerwald-Edersee, som har en af Tysklands største kunstige søer, og som er et fedt sted for vandsportsentusiaster. Hvis man foretrækker vandretøjet frem for våddragten, er der rig mulighed for at gå nogle flotte ture i Sababurg i Reinhardswald. 

Byer fulde af kultur

I Frankfurt Rhein-Main kan natteravne og kulturinteresserede få tilfredsstillet deres interesser. Frankfurt har en masse muligheder og tilbyder noget for enhver smag ligesom andre storbyer, og i Tanus kan I besøge Hessenpark og Sahlburg, der er et stort frilandsmuseum med den eneste rekonstruktion af det romerske kastel i hele verden. Tæt på ligger Limes, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og som tilmed er et besøg værdigt. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.