Banner

Camping Nordjylland

I Nordjylland finder du alt, hvad du overhovedet kan ønske dig til en fantastisk campingferie. De lange, brede sandstrande og det bølgende blå hav inviterer til strandture og masser af feriehygge. Hvis vejret ikke er varmt, er gåture langs kysten stadig velvære for sjælen. Du kan tage på udflugt til charmerende Skagen og stå på Danmarks nordligste punkt, eller du kan tage på storbytur til Aalborg. Børnene vil helt sikkert elske en tur i Fårup Sommerland.
Læs mere

1

resultat

Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
skiveren
1/39
Pool, børnebassin og wellness
Kun 250 meter fra Vesterhavet
Masser af aktiviteter inde og ude
Oplev Nordjylland og Skagen
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Den perfekte ferie

I Nordjylland er du garanteret en spændende ferie, hvor der er noget at opleve for alle. Her kan du nyde en afslappende ferie i de smukke, naturskønne omgivelser, smage på den fantastiske gastronomi og lytte til bølgernes brus. Du kan også tage på byvandring i hyggelige Skagen eller på shoppetur til Aalborg, hvor du kan besøge en af de mange kunstudstillinger. Hvis der skal være noget at opleve for hele familien, kan du tage på en udflugt til Fårup Sommerland, Aalborg Zoo eller Nordsøen Oceanium. Med andre ord: I Nordjylland er der spændende oplevelser for alle!

Besøg Skagen

Du kan komme ud på spidsen af Danmark med Sandormen, som fører dig ud på Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Her, hvor de to haves bølger mødes, ligger Danmarks nordligste punkt, og det åbne, blæsende landskab er en smuk og vild oplevelse. Fra Råbjerg Mile kan du få en panoramaudsigt over hele det billedskønne område, hvor sandklitterne bugter sig ud mod havet. I Skagen er der desuden mange sjove aktiviteter som Dino golf, fodboldgolf og bunker-skattejagt. Skagen by er en hyggelig og charmerende, og her kan du få masser af gastronomiske oplevelser, fx på gourmetsteder som Restaurant HÅKON eller Restaurant Holger. Her er selvfølgelig også massevis af fiskerestauranter, og så kan du desuden nyde klassisk dansk mad som smørrebrød og tarteletter.

Forlystelser og vandland

Fårup Sommerland er et hit hos hele familien. Tæt på Blokhus finder du den store forlystelsespark, som både byder på vilde sus i forlystelserne og i det store badeland. Danmarks største badeland, Aquaparken, har maser af pools både indendørs og udendørs, og der er masser af rutsjebaner. Rutsjebaner er der også nok af blandt forlystelserne; oplev fx Orkanen, hvor man både kører over og under vandet, eller Fønix, som er Danmarks største. 

Nordjyllands hovedstad

I Aalborg er der især forkælelse til shopping- og kunstelskerne. Det hyggelige byliv er præget af street art, og det er et must for kunstelskere at besøge Kunsten - Museum of Modern Art. Du kan også tage forbi Utzon Center og Kunsthal NORD. Hvis du vil på shoppingtur, er det hele samlet i City Syd, hvor du finder Aalborg Storcenter, Shoppen og kædebutikker, mens du i bymidten finder flere specialbutikker og stormagasiner. Hvis hele familien skal underholdes, er Aalborg Zoo det perfekte sted. 

Oplevelserne står i kø

I Hirtshals kan du besøge klumpfiskene eller se sælerne blive fodret i Nordsøen Oceanium, der er Nordeuropas største akvarium. Hvis du gerne vil på vandretur, finder du nogle fantastiske ruter ved Grenen, hvor du kan komme forbi Det Grå Fyr og Den Tilsandede Kirke. Fra Langagergaard kan du også opleve området fra hesteryg, men hvis du er mere til cykeludflugter, kan ruterne langs Limfjorden anbefales. I Kattegat er der desuden mulighed for alverdens vandsportsakviteter - både for de øvede og for nybegyndere.