Banner

Ferieparker i Tjekkiet

Har du overvejet en ferie i Tjekkiet? Hvis ikke, så er det på tide at kigge nærmere på dette spændende land! Er du til storbyferie, så har hovedstaden Prag meget at byde på med sine billige, tjekkiske øl, jazzmusikere og sine smukke katedraler. Udover Tjekkiets hovedstad, så har landet meget mere at byde på, heriblandt smukke naturområder, charmerende byer og et væld af restauranter og barer.
Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig med en af vores mange ferieparker og ferielejligheder i Tjekkiet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har et bredt udvalg af muligheder, hvad end du drømmer om badeferie for hele familien eller trænger til en ferie fyldt med oplevelser og aktiviteter. Hvis du vil høre mere om, ferielejligheder og ferieparker i Tjekkiet, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41.

Læs mere

1

resultat

Landal Marina Lipno
9
marina-lipno
1/21
Bo direkte til sø og marina
Tæt på middelalderbyen Český Krumlov
Aktiviteter for store og små
Familievenlige oplevelser i området
Fra: 2.010 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

En perfekt destination for en varieret ferie

Med under 1000 kilometer fra den danske grænse til hovedstaden Prag, er Tjekkiet den oplagte destination for kør-selv-ferien. Og den bedste bonus ved kør-selv ferier er at du har friheden til at få set et større udsnit af landet. Se vores store udvalg af ferieparker og ferielejligheder på vores hjemmeside, hvor du også finder flere som har pools, og dermed kan I sole og plaske i vandet på jeres ferie til Tjekkiet. I kan også glæde jer til at tage på en dagsudflugt til et af Tjekkiets mange flotte slotte eller få indblik i landets dystre fortid i Theresienstadt.

Skønne kulinariske oplevelser

Tjekkiet er også kendt for sin madkultur og sit natteliv. Rundt omkring i landet finder du hyggelige restauranter, hvor du kan prøve autentiske spisesteder med en stor charme. Maden er til at betale, og man går aldrig sulten derfra. Landet er desuden verdenskendt for sin sorte øl, som nogle steder er billigere end postevand. Øllen er elsket for sin gode smag, og både turister og tjekkere er glade for den. Du finder et væld af barer i Tjekkiet, og dermed en anledning til at sætte dig ned og hygge med familien.

Storbyliv og shopping

I Prag er der oplevelser for enhver. Her finder man den smukke Karlsbro, som er hjemsted for mange malere, musikere og kunstnere, og under broen løber den smukke flod Moldau. Derudover gemmer byen på mange oplevelser, blandt andet John Lennon-muren fyldt med ord og tegninger til ære for Beatles-medlemmet, smukke katedraler såvel som spændende museer om landets revolutionære historie. Du finder ligeledes et væld af markeder i Prag, hvor du kan gøre nogle billige kup, såvel som kendte designer kæder, hvor I kan shoppe amok.

Perfekte rammer for jeres næste ferie

Uanset hvad, finder du et bredt udvalg af ferieparker og ferielejligheder med lækre faciliteter i Prag og i resten af Tjekkiet. Desuden er Tjekkiet kendt for sine mange kurbade, som er perfekt for dig, der er brug for lidt ekstra afslapning og luksus. Vejret i Tjekkiet er typisk lunt og mildt, samtidig med at øllen er billig – med andre ord de perfekte forhold for mange danskere.

Glæd jer til alt det bedste af Tjekkiet

Highlights af dette skønne land inkluderer: 

  • Flotte og billige ferieparker og ferielejligheder
  • Smukke naturområder
  • Charmerende hovedstad Prag
  • Smukke seværdigheder og arkitektur
  • Billig øl og lækker mad