Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Luxembourg

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping Luxembourg - lille land, store muligheder

En campingferie til Luxembourg vil stå på store naturoplevelser, afslappende wellnessbesøg og en masse kulturelle og historiske seværdigheder, eftersom dette storhertugdømme er kendt som et politisk og økonomisk centrum. I kan hos Friferie bestille campingferien til Luxembourg til gode priser. Det kan gøres online her på vores website eller via vores hjælpsomme og kompetente ferierådgivere, som med glæde vil give et godt tip om jeres feriested med på vejen på tlf. 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Luxembourg (2)

Diekirch
Diekirch er en regionen der ligger i den nordøstlige del af Luxembourg. Byen, af samme navn, ligger ved grænsen til floden Sûre...
Roligt område i et spændende land
By med interessante seværdigheder
Gode muligheder for aktiviteter i naturen
1 campingplads
Larochette-Mersch
Hvis du gerne vil se noget, som ikke alle andre har set og på en ferie, hvor der ikke er overrendt af...
Smuk natur med floder og badesøer
Gå en tur til smukke udsigtspunkter
Besøg oldgamle slotte i byen
1 campingplads

Læs mere om Luxembourg

Camping og aktiv ferie i naturen

Camping og aktiv ferie i naturen

Ønsker I at holde campingferie i rolige omgivelser, hvor I slipper for turistmylderet? Så er Luxembourg det perfekte sted at rejse til. Med sine frodige skove, idylliske vinmarker, imponerende klippeformationer, floder og vandrestier der løber gennem de skovrige områder, indbyder Luxembourgs natur til lange gå- og cykelture. 

I finder små, hyggelige landsbyer beliggende i de smukkeste naturområder, hvor I kan opleve det autentiske Luxembourg. Elsker I at spille golf, er Luxembourg golf-elskernes paradis med seks store og velholdte golfbaner i flotte omgivelser. Om det er klatring, flyve i ballon, mountainbiking, ridning, svømning eller paragliding, har I rig mulighed for at give jer i kast med det på en campingferie i Luxembourg.

Spændende storbyferie

Spændende storbyferie

Luxembourg er det ideelle feriested for jer, der ønsker at kombinere aktivitetsferie i naturen med storby og seværdigheder. 

Hovedstaden hedder også Luxembourg, hvor byen sprudler af liv med masser af kultur, moderne kunst, kvalitetsbestemte restauranter, gode shoppingmuligheder, eventyrlige slotte og klassisk musik. Både i byen og rundt i hele Luxembourg er der rig mulighed for at slappe helt af i de mange, smukke termal- og spabad, hvor I kan forkæle jer selv med en god omgang massage, skønhedsbehandling eller blot nyde den afslappende atmosfære.