Banner

Camping Luxembourg

En campingferie til Luxembourg vil stå på store naturoplevelser, afslappende wellnessbesøg og en masse kulturelle og historiske seværdigheder, eftersom dette storhertugdømme er kendt som et politisk og økonomisk centrum. I kan hos Friferie bestille campingferien til Luxembourg til gode priser. Det kan gøres online her på vores website eller via vores hjælpsomme og kompetente ferierådgivere, som med glæde vil give et godt tip om jeres feriested med på vejen på tlf. 7015 4141.
Læs mere

4

resultater

8.3
hu-birkelt-village
1/18
Skønt poolområde
Restaurant, bar og indkøb
Børnevenlig campingplads
Gode oplevelser i området

5.458 kr.

Fra:

3.925 kr.

July 18 - 3 nætter, 2 voksne
19 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Fuussekaul
8.4
fuussekaul
1/19
Alt til campingferien
Pool, wellness og fitness
Sjove aktiviteter til de mindste
Et hav af muligheder

2.550 kr.

Fra:

1.975 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
11 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
liefrange
1/11
750 meter fra vandreservoir
Lille legeplads til børn
Skøn bistro med terrasse
Smukke vandreruter

3.596 kr.

Fra:

2.759 kr.

July 16 - 4 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
camping-naturist-de-reenert
Naturistcampingplads
1/13

2.028 kr.

Fra:

1.583 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping og aktiv ferie i naturen

Ønsker I at holde campingferie i rolige omgivelser, hvor I slipper for turistmylderet? Så er Luxembourg det perfekte sted at rejse til. Med sine frodige skove, idylliske vinmarker, imponerende klippeformationer, floder og vandrestier der løber gennem de skovrige områder, indbyder Luxembourgs natur til lange gå- og cykelture. 

I finder små, hyggelige landsbyer beliggende i de smukkeste naturområder, hvor I kan opleve det autentiske Luxembourg. Elsker I at spille golf, er Luxembourg golf-elskernes paradis med seks store og velholdte golfbaner i flotte omgivelser. Om det er klatring, flyve i ballon, mountainbiking, ridning, svømning eller paragliding, har I rig mulighed for at give jer i kast med det på en campingferie i Luxembourg.

Spændende storbyferie

Luxembourg er det ideelle feriested for jer, der ønsker at kombinere aktivitetsferie i naturen med storby og seværdigheder. 

Hovedstaden hedder også Luxembourg, hvor byen sprudler af liv med masser af kultur, moderne kunst, kvalitetsbestemte restauranter, gode shoppingmuligheder, eventyrlige slotte og klassisk musik. Både i byen og rundt i hele Luxembourg er der rig mulighed for at slappe helt af i de mange, smukke termal- og spabad, hvor I kan forkæle jer selv med en god omgang massage, skønhedsbehandling eller blot nyde den afslappende atmosfære.