Banner

Camping Vest Slovenien

I det vestlige Slovenien får I uforglemmelige campingoplevelser og gode minder fra en aktivitetsfyldt ferie. Campingpladserne er af høj kvalitet, har gode faciliteter og ligger i utroligt smukke omgivelser med bjerge, skove, floder og søer.
Læs mere

2

resultater

Camping Adria Ankaran
6.5
adria-ankaran
1/20
Besøg Lipica- eller Postojna-hulerne
Direkte ved stille hav og skyggefuld strand
Tennis, fodbold, volleyball, minigolf...
Indendørs, olympisk pool og børnebassin
Fra: 1.329 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Lucija
6
lucija
1/8
Fra: 1.156 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Til Slovenien på campingferie

Slovenien er et fantastisk land at campere i, og det vestlige Slovenien byder jer på en masse oplevelser af enhver slags. I kan både opleve bjerge, skove, sletter og pulserende kystbyer ud til Adriaterhavet, samt Sloveniens hyggelige hovedstad Ljubljana. Find mange flere informationer om de mange oplevelser her på hjemmesiden, hvor I også bliver klogere på camping i det vestlige Slovenien. 

Camping med gode faciliteter

Uanset, hvor I vælger at tage på campingferie i det vestlige Slovenien, får I campingpladser med gode faciliteter og placering. Campingpladserne er hyggelige, rolige, samt meget familievenlige, og er det perfekte udgangspunkt for at rejse rundt og se det vestlige Slovenien. Tag på campingferie ved den populære sø, Bled og tag en svømmetur i den fantastiske, rene og klare badesø og rejs rundt i det bjergede område med mange unikke naturoplevelser.  

Check også vores andre skønne rejsemål i Slovenien.

Oplevelser i natur

Triglav Nationalpark er en fantastisk naturoplevelse, hvor I kan vandre i bjergene, pakke en madkurv til skovturen eller dyrke adrenalinfyldte aktiviteter som canyoning, klatring og river-rafting på floden Soca. Alle aktiviteterne er tæt på campingpladserne, og I kommer til at opleve et område, der ikke blot er smukt over jorden, men også under overfladen. Besøg de mange grotter, og få foreksempel et fantastiske syn i Postojna og Skocjan grotterne, som giver jer unikke oplevelser.      

Hyggelige byer og hovedstad

En campingferie udelukker ikke hyggelige besøg til de pulserende kystbyer Koper og Portoroz eller en tur til hovedstaden Ljubljana. Koper og Portoroz ligger ud til Adriaterhavet, hvor I kan svømme en tur og spise på en hyggelige restaurant med havudsigt og nyde friske lokale vare. I Ljubljana kan I opleve smuk arkitektur, mange broer og se byen fra en sejltur på floden, som løber igennem byen.