Banner

Camping Steiermark

Steiermark (eller på engelsk ”Styria”) er et af de mest populære campingområder I Østrig, og det er der en god grund til. Den smukke delstat bliver med rette kaldt ”Østrigs grønne hjerte” og byder på utrolig mange naturskønne områder. Der er flere fantastiske vandrestier og cykelruter rundt i landskabet, og der er et hav af kendte naturområder Ønsker man noget andet end at fare rundt i vildmarken, er der også råd for det. Der er blandt andet gode muligheder for at pleje sig selv med wellness og afslapning og kulinariske oplevelser.
Læs mere

2

resultater

Camping Bella Austria
7.9
bella-austria
1/32
Hyggelig campingplads
Familievenlige aktiviteter
Pool og wellnessfaciliteter
Skøn natur i omgivelserne
2.609 kr.Fra: 2.140 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
25 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
riegersburg
1/6
5.957 kr.Fra: 4.965 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Panoramaudsigt over bjergene

Det knap 3000 meter høje bjerg, Dachstein, ligger blandt andet her i Steiermark og breder sig over grænsen til Salzburg og Oberösterric. Fra Steiermark er der fantastiske muligheder for at komme op og få et godt kig ud over det det imponerende landskab. Tag for eksempel turen op til Skywalk Aussichtsplattform (udsigtsplatform) for et ubeskriveligt panorama over bjergene. Glem heller ikke nationalparken Gesäuse, hvor man kan se floden skære sig igennem de grønne dale – et fortryllende syn for enhver naturelsker.

Campingpladser i Steiermark

En af de mest populære campingpladser i området er Camping Bella Austria, der ligger placeret i et smukt og fredeligt område. Campingpladserne omkring Steinermark er desuden en yderst familievenlige med blandt andet swimmingpools og legeplader til de yngste, hvor ungerne kan finde masser af legekammerater. Det er luksuscamping i høj klasse, og her kan man vælge mellem både rummelige telte og lækre mobile homes med plads til hele familien og mere, hvis der også skal være plads til bedsteforældre eller vennepar. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Østrig.