Banner

Camping Nord-Holland

Denne spændende provins i det nordvestlige hjørne af Holland er et af de mest populære campingområder i landet og kan tilbyde mange skønne pladser! Det er i dette område hovedstaden, Amsterdam, ligger, så der er masser af kulturelle oplevelser i vente for de glade campingfamilier. Der er imidlertid også mange parker, zoologiske haver og naturområder, så der er lidt for enhver smag. Hvis Noord-Holland er din og familiens næste campingdestination, så kontakt os endelig for et godt tilbud på luksuriøse campingpladser – ring til os på telefon 7015 4141 eller bestil her på siden.
Læs mere

4

resultater

8.4
feriepark-het-amsterdamse-bos
1/25
Rolige omgivelser
Børnevenlige faciliteter
Frodig natur
Beliggenhed tæt på Amsterdam
1.581 kr.Fra: 1.409 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
20 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7.8
de-nollen
1/32
Entusiastisk animationshold
Zoo og hyggelig restaurant
2 km fra stranden i Callantsoog
Omgivet af smuk natur
Fra: 2.203 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
14 tilgængelige boligtyper
Camping Egmond
8.1
egmond
1/22
Poolområde med seperat børnepool
Restaurant, snackbar og indkøb
Kun 45 minutter til Amsterdam
Boldbaner og sjove aktiviteter
Fra: 6.311 kr.
June 21 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Camping de Lepelaar
7.6
de-lepelaar
1/23
Midt i klitterne
10 minutter på cykel til havet
Bilfri og bæredygtig
Hyggelig café og legepladser
Fra: 1.545 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
21 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Spændende museer og bygninger

I denne provins ligger der et utal af interessante museer og smukke bygninger. For eksempel Anne Frank-museet eller museet om Van Gogh. Af arkitektoniske mesterværker kan man nævne Nationaloperaen, Saint Nicholas-basilikaen og De Waag – og der er mange flere at tage af! I Amsterdam finder I naturligvis et stort udvalg af monumenter og seværdigheder, og byen byder på hyggelige gader og en helt særlig atmosfære med de mange kanaler og husbåde, men også byer som Zaandam og Hilversum er værd at kigge nærmere på!  

Smukke parker og naturområder

Hvis I er til naturoplevelser, er der også nok at komme efter i Nordholland. For eksempel er der en smuk botanisk have i Amsterdam, blomsterparken Poldertuin i Anna Paulowna og den historiske have Wester-Amstel i Amstelveen. Naturreservatet Goois i Hilversum er bestemt også et besøg værd, så der er både noget til naturglade børn og voksne og til de kulturelt interesserede! Amsterdam er som danskerne også stor tilhængere af at cykle, derfor kan du let cykle til seværdighederne og til naturparkerne for at få et andet syn på byen.

Camping i Nord-Holland

Nær hovedstaden Amsterdam, og i skønne, naturlige omgivelser, finder du masser af campingpladser, der ved, hvordan de skaber hygge og underholdning for dig og din familie. Nyd en dag ved kysten eller bliv på pladsen og deltag i nogle af de mange arrangementer, der holdes for såvel børn og voksne. Der er mange muligheder, og med en campingferie i det nordlige Holland er sommerferien sikret.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.