Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Nord Holland

Highlights fra Nord-Holland
Campingpladser til børnefamilien
Smukke naturområder og parker
Oplev hovedstaden, Amsterdam
Spændende bygninger og museer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Nordholland

Denne spændende provins i det nordvestlige hjørne af Holland er et af de mest populære campingområder i landet og kan tilbyde mange skønne pladser! Det er i dette område hovedstaden, Amsterdam, ligger, så der er masser af kulturelle oplevelser i vente for de glade campingfamilier. Der er imidlertid også mange parker, zoologiske haver og naturområder, så der er lidt for enhver smag. Hvis Noord-Holland er din og familiens næste campingdestination, så kontakt os endelig for et godt tilbud på luksuriøse campingpladser – ring til os på telefon 7015 4141 eller bestil her på siden. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nord Holland

Spændende museer og bygninger

Spændende museer og bygninger

I denne provins ligger der et utal af interessante museer og smukke bygninger. For eksempel Anne Frank-museet eller museet om Van Gogh. Af arkitektoniske mesterværker kan man nævne Nationaloperaen, Saint Nicholas-basilikaen og De Waag – og der er mange flere at tage af! I Amsterdam finder I naturligvis et stort udvalg af monumenter og seværdigheder, og byen byder på hyggelige gader og en helt særlig atmosfære med de mange kanaler og husbåde, men også byer som Zaandam og Hilversum er værd at kigge nærmere på!  

Smukke parker og naturområder

Smukke parker og naturområder

Hvis I er til naturoplevelser, er der også nok at komme efter i Nordholland. For eksempel er der en smuk botanisk have i Amsterdam, blomsterparken Poldertuin i Anna Paulowna og den historiske have Wester-Amstel i Amstelveen. Naturreservatet Goois i Hilversum er bestemt også et besøg værd, så der er både noget til naturglade børn og voksne og til de kulturelt interesserede! Amsterdam er som danskerne også stor tilhængere af at cykle, derfor kan du let cykle til seværdighederne og til naturparkerne for at få et andet syn på byen.

Camping i Nord-Holland

Camping i Nord-Holland

Nær hovedstaden Amsterdam, og i skønne, naturlige omgivelser, finder du masser af campingpladser, der ved, hvordan de skaber hygge og underholdning for dig og din familie. Nyd en dag ved kysten eller bliv på pladsen og deltag i nogle af de mange arrangementer, der holdes for såvel børn og voksne. Der er mange muligheder, og med en campingferie i det nordlige Holland er sommerferien sikret.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.