Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Pikardiet

Highlights fra Pikardiet
Kendt for sin gæstfrie befolkning
Frodig natur med skovrige områder
Oplev smukke slotte og katedraler
Besøg charmerende småbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Pikardiet

Pikardiet er et godt feriested, hvis man ikke har lyst til at køre for langt. Området i det nordlige Frankrig er primært kendt for sin gæstfrie befolkning og frodige natur, der mest består af skovrige områder. Men her er også charmerende flækker og småbyer, et slot, en helt særlig katedral og mange andre flotte bygninger. Desuden har Pikardiet en lille smule kyststrækning med hvide sandstrande og klart vand til alle vandhunde og strandløver. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Pikardiet

Campingferie i Pikardiet

Campingferie i Pikardiet

Der er en god håndfuld campingpladser i Pikardiet, hvor de fleste ligger nær den lille kyststrækning og er perfekt til dem, der gerne vil tage en dukkert eller sole sig på stranden. Vil man hellere ud i den stille og uberørte natur, er der også rig mulighed for det. Ønsker du hjælp til at skræddersy familiens næste ferie, er der gode råd og tips at hente på tlf. 7015 4141, hvor vores professionelle ferierådgivere sidder klar til at hjælpe dig! Campingferien kan også findes og bookes direkte her på friferie.dk. 

Tjek også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Seværdigheder i Pikardiet

Seværdigheder i Pikardiet

På jeres ferie i det nordfranske er det selvsagt at besøge den idylliske natur, men der er også en håndfuld bestemte seværdigheder, I bliver nødt til at lægge vejen forbi. Museet Palais des Beaux-Arts er et af dem, og ikke nok med at museet gemmer på en masse formidabelt kunst, så ligger det oven i købet inde i et flot palads, der er et syn i sig selv. Pikardiets franske navn er Région Picardie.

Spændende oplevelser

Spændende oplevelser

Er I så heldige at være i området i juni, kan I deltage i den årlige rose-festival i den yndige by, Gerberoy, der desuden er på listen over Frankrigs smukkeste byer. Misser I selve festivalen, er byen altså stadig et besøg værd. Er børnene med på tur, kan I også bruge en dag i zoologisk have ved Maubeuge, som bestemt vil tilgodese både store og små. Så selvom Picardie primært er kendt for de venlige indbyggere og den dejlige natur, er der altså også en del at give sig til.