Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bayern

Highlights fra Bayern
Fyldt med alpetoppe og bjergskråninger
Store oplevelser i naturen
Oplev velbevarede byer og smukke slotte
Bayern er en historisk kulturarv
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Bayern

Længst mod syd i Tyskland, hvor floderne Main og Donau løber i gennem, findes delstaten Bayern. Et ferieophold i Bayern byder på store naturoplevelser, kultur og shopping, så der er gode feriemuligheder for alle familier uanset ønsker. Hovedbyen i Bayern er München, som i sig selv bestemt er et besøg værd med sit fantastiske byliv. Oplev regionen fra en af dens mange, dejlige campingpladser, som giver jer rig mulighed for at slappe af og besøge de seværdigheder og byer lige, når I lyster. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bayern

På campingferie i Bayern

På campingferie i Bayern

Der er uden tvivl ikke mange andre steder i Europa med så alsidig historisk kulturarv som Bayern, og I kan nemt komme rundt i hele området, hvis I vælger en af de mange campingpladser, der er i regionen. Hos Friferie tilbyder vi campingpladser af god kvalitet i Bayern, så I har de bedste forudsætninger for en afslappende, sjov og mindeværdig ferie. Familiens næste campingferie kan findes og bestilles her på siden eller via vores kompente ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Rejs tilbage i tiden

Rejs tilbage i tiden

Sæt bilen i gear og kør en tur rundt i området, hvor der er et hav af oplevelser i vente! Udforsk dets mange smukke slotte, hvor et af de mest berømte slotte er Schloss Neuschwanstein, der må siges at være et sandt eventyrslot. Noget andet, der næsten er taget ud af et eventyr, er middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber. Det siges at være en af de bedst velbevarede byer fra middelalderen, og det er som at træde ind en tidsboble, når man kommer til byen. Små kroge og fine pladser sætter rammen, mens gamle huse, tårne og fontæner, der rækker mod himlen, tager dig tilbage til en helt anden tid. 

Idyl ved floderne

Idyl ved floderne

Donau og Main byder på ægte bayersk flodidyl og mange seværdigheder. Bayern byder også på talrige nationalparker og naturområder, der er fredede og derfor et smukt syn, når du er i området. Landskabet domineres dog også af dramatiske alpetoppe og smukke bjergområder. Man kommer dog heller ikke udenom vinrankerne på bjergskråningerne. Bayerns smukke natur indbyder både til ren afslapning, hvor man ikke skal andet end at nyde udsigten, men man kan også cykle, vandre eller lave andre fritidsaktiviteter i omgivelserne.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.