Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sachsen

Highlights fra Sachsen
Tag en dag i hovedbyen Dresden
Familievenlig campingferie
Kulturskatte til enhver smag
Mange søer og skøn natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen på campingferie i Sachsen

Byen Dresden, søen Markkleeberger See og safariparken Serengeti Park ligger alle i Sachsen og venter på at blive udforsket på jeres campingferie til den tyske delstat. Her kan I kombinere en masse naturoplevelser med afslapning på familievenlig campingpladser. Sachsen rummer desuden storbyerne Leipzig og Chemnitz, eventyrbroen Rakotzbrücke kendt som 'Djævlens Bro' og et væld af slotte, kirker og paladser. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sachsen

Campingferie for familien i Sachsen

Campingferie for familien i Sachsen

Sachsen er en delstat i Tyskland, som ligger i den sydøstlige del af landet og grænser op til både Polen og Tjekkiet i øst. Sachsen er kendt for sin skønne natur med mange søer og kulturelle storbyer som både Dresden, Leipzig og Chemnitz. Det er et rigtig skønt område til camping, hvor I finder gode campingpladser til familier og par, der gerne vil kombinere natur og kultur, ved at tage på udflugter til de kulturelle byer og seværdigheder.

Mange søer og naturoplevelser

Mange søer og naturoplevelser

Sachsen byder på mange søer, som I kan lægge vejen forbi på jeres campingferie. Hvis I booker en campingplads uden pool, så behøver I ikke at bekymre jer om bademulighederne, da I helt sikkert finder en sø, der er velegnet til at svømme og lave vandsjov i. I kan også forsøge jer med vandsport af både stille og mere actionpræget art. Blandt de mest besøgsvenlige søer er Schladitzer See, Markkleeberger See eller Kulkwitzer See.

Seværdigheder i Sachsen

Seværdigheder i Sachsen

Dresden, Leipzig og Chemnitz er de oplagte byer at tage til, når I er på campingferie i Sachsen, men I finder også en række mindre byer, hvor I kan opleve alt det autentiske fra området. Hvis I elsker at opleve kultur, så får I en masse oplevelser i Sachsen med et væld af smukke bygninger, museer og seværdigheder. Besøg for eksempel Moritzburg Slot, Bach-museet, Frauenkirche eller paladset Zwinger. Tager I børnene med på campingferie til Sachsen kan I forkæle dem med en dagstur i forlystelsespark.