Banner

Camping Algarvekysten

Algarve byder på knap 200 kilometer lang og byder på tonsvis af strande! Der er både klassiske, brede sandstrande og storslåede klippestrande. Overalt i området vokser der citrustræer, avocadotræer, mandeltræer og alverdens blomster i alle regnbuens farver, så strandbesøgene er noget for sig selv! Der er et væld af små, hyggelige bugter, hvor I kan nyde vandet i rolige omgivelser, og uanset hvor I går hen, skinner solen i mange timer hver dag!
Læs mere

3

resultater

Turiscampo
8.8
turiscampo
1/28
Attraktive pools for børn og voksne
Fitness- og wellnessfaciliteter
En bred vifte af aktiviteter og underholdning
De smukkeste strande ved Algarve
Fra: 921 kr.
June 26 - 2 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
9.6
valverde
1/22
Poolområde med seperat børnepool
3 kilometer til strand
Oplev byen Lagos
Familievenlig campingplads
Fra: 1.026 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
ilha-armona
1/7
200 m fra stranden
Bo på en smuk ø i Portugal
Naturparken Ria Formosa
Vandsport
Fra: 2.980 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Lær mere om Algarvekysten

I Portugals sydligste region Algarve ligger den populære feriedestination, Algarvekysten, som hvert år tiltrækker et væld af ferieglade familier! Indbyggertallet i distriktet fordobles faktisk henover sommeren, hvor gæster kommer fra nær og fjern for at opleve de smukke sandstrande, gå på gastronomiske eventyr og se de specielle klippeformationer. Ved denne kyst ligger der naturligvis en del campingpladser, og vi hos friferie.dk kender til de allerbedste – især Camping Quarteira er for eksempel meget populær.

Hvis jeres næste campingferie skal gå til Portugals smukkeste kyst, så ring til os på telefon 7015 4141 eller bestil lige her på hjemmesiden!


Et sandt paradis for golfspillere

Ud over de mange strande og den frodige natur byder Algarvekysten på utallige golfbaner, så selv den største golfentusiast vil kunne få dækket sine behov! Sæsonen går helt fra januar til oktober, så der er rig mulighed for at få spillet en masse og forlænge den danske sæson! Især Vilamoura et en populær golfdestination. Her finder I intet mindre end 5 berømte golfbaner, som byder på udfordringer for enhver! Uanset hvor I tager hen, finder I naturligvis også masser af lækre restauranter, hvor I kan få stillet sulten efter en dag på golfbanen.

Hold varmen på campingferien i Algarve

I Algarve er I sikre på, at kunne holde varmen på ferien. Temperaturen i sommerperioden ligger ofte mellem 25-32 grader så der er rig mulighed for at solbade på den dejlige Algarvekyst. Algarve er en af Europas med solrige områder med flere solskinstimer end Californien. 

Mad og drikke i Algarve

I hele Portugal kan I opleve god gastronomi med lokale råvarer og lækre tilberedningsmetoder. Især vin og portvin er Portugals stolthed så hvis I er vininteresserede kan I nemt få gode oplevelser og dykke ned i landet kultur. 

Attraktioner og spændende byer i Algarve

Der er masser muligheder for at få oplevet en masse på campingferien. Vandland, nationalparker og hyggelige byer er blot nogle af de ting, I kan opleve når I holder ferie på Algarvekysten. Grundet den store kyststrækning er der også rig mulighed for at prøve kræfter med forskellig vandsport, hvis I skal have fart over feltet. Er I til byliv kan I med fordel besøge byerne Luz og Largos som begge er hyggelige byer med masser kultur, shopping og gode spisesteder. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Portugal.