Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
250 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Legeplads
Top faciliteter
Strand
250 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Legeplads

Ferielejligheder tæt på både by og strand

Drømmer i om at tage på ferie til en af Normandiets mest populære feriedestinationer, så er ferielejlighederne Les Embruns perfekt for jer. Feriestedets rolige omgivelser er et godt udgangspunkt for en afslappende ferie, hvor i helt kan bestemme, hvordan jeres dage ser ud. Skøn sandstrand og den charmerende kystby Deauville ligger lige for døren og giver jer et hav af aktiviteter at vælge imellem til jeres ferie. I kommer helt sikkert til at have en dejlig ferie på Les Embruns. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
250 m
Andre faciliteter
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
1.2 km
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 9- hullers bane - mod betaling
Sport
Ridning
3 km
Generelt
Nærmeste by
1 km
Parkering
Mod betaling

Velkommen til Les Embruns

Lidt om feriestedet Les Embruns

Lidt om feriestedet Les Embruns

Lejlighedskomplekset Les Embruns ligger i byen Deauville i Normandiet, som er en populær ferieby sammenlignet med de sydfranske byer Monaco og Cannes. Les Embruns ligger kun 250 meter fra stranden og halvanden km fra centrum af byen og havnen. Stranden er stor og bred, så der er masser af plads til at slappe af eller boltre sig på. Lejlighederne på Les Embruns er moderne og hyggeligt indrettet med fuldt udstyret køkken, tv, eget badeværelse og møbleret balkon eller terrasse. Feriekomplekset ligger i et roligt kvarter i Deauville og er et perfekt sted at slappe af efter en lang dag fyldt med aktiviteter.

Hvis i har spørgsmål til feriestedet er i velkomne til at ringe til os på 70 15 41 41.

Området omkring Les Embruns

Området omkring Les Embruns

Les Embruns ligger i Deauville i Normandiet og er en af parisernes favorit feriebyer om sommeren. Byen ligger ved kysten mellem de større byer Le Havre og Caen, som begge er oplagte til en dagstur fra Deauville. Paris ligger ca. 2,5 timers kørsel derfra og er også en mulighed for en dagstur. Deauville er en flot og elegant ferieby med hyggelige gader og glamourøse mærkevare butikker, hyggelige cafeer og lækre restauranter. Feriegæster nyder godt at aktiviteter som væddeløbsbanen, golfbaner, marinaen, promenaden, kasinoet og en årlig international filmfestival for amerikansk film. Havnen i Deauville er en af de største attraktioner, hvor store yachts ligger til. i nærområdet omkring ferielejlighederne på Les Embruns er der desuden mulighed for at spille bordtennis, tennis, vandre, prøve at ride på heste eller sejle - Der er aktiviteter til en hver smag.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

I Deauville er der en lang række restauranter til en hver smag. Både internationale restauranter samt lokale restauranter kan findes rundt om i byen. Prøv for eksempel en klassisk fransk bistro, som har traditionelle fiskeretter som moules frites, supper og god ost på menuen. Det er også oplagt at nyde en dejlig cider eller calvados, som normandiet er kendt for.

I har muligheden for at lave et godt måltid i jeres helt eget køkken. Ca 500 meter væk ligger et stort supermarked, hvor i kan købe alle de ingredienser i har brug for.