Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Markt 16 Haus Viktoria

Top Faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top Faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Store lyse lejligheder i hjertet af Wagrain

Markt 16 Haus Viktoria er lækre moderne lejligheder indrettet i skandinavisk stil. Lejlighederne ligger lige midt på torvet i hjertet af Wagrain og tæt på alle de gode restauranter og butikker. I får det bedste udgangspunkt for at opleve dette skønne områdes natur og mange muligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Nærmeste by
Wagrain
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 8 km

Praktisk information

Koden til Garagen er: 1902 Vi vil gerne have det GRATIS ”Salzburg Card” klar til jer når I ankommer. Kortet giver adgang til en meget lang række aktiviteter, badelandet Wasserwelt Wagrain, til nogle gondol/lifter (spørg på stedet hvilke) , rabatter til div museer og aktiviteter og meget mere. Kortet udleveres når den obligatoriske gæste-tilmelding til turistkontoret er lavet. Vi beder jeg sende følgende oplysninger til ejeren, som vil sørge for at kortet ligger klar til jer ved ankomsten. Navne på alle Fødselsdage på alle En postadresse En mailadresse Oplysningerne sendes senest 1 uge før ankomst til Bettina Kronberger på Bettina@cablelink.at

Ferieboliger - Markt 16 Haus Viktoria

Velkommen til Markt 16 Haus Viktoria i Wagrain

Om Markt 16 Haus Viktoria

Om Markt 16 Haus Viktoria

Markt 16 Haus Viktoria ligger i centrum af Wagrain og er indrettet i smagfuld skandinavisk stil, har alt hvad man har brug for i en ferielejlighed, balkoner men fantastisk udsigt, gratis parkering i kældere og vaskemuligheder og meget mere. Lejlighederne er trods den gode pris, i virkelig høj kvalitet. Stedet er ideelt både for en uge eller to i de Østrigske Alper, eller som et stop-over på vej mod syden hede sol. Ring til os på telefon 70 15 41 41 for at bestille, eller hvis I har spørgsmål.  


Ferielejlighedernes faciliteter

Ferielejlighedernes faciliteter

Ferielejlighederne i Markt 16 Haus Viktoria er godt indrettet og er udstyret med fladskærms tv, gulvvarme, fri internet. Skabene i køkkenerne er fyldt med alt, hvad I skal bruge til madlavning, og der er opvaskemaskine, ovn/komfur, køleskab, el-koger, kaffemaskine og grill. Nyd udsigten til bjergene fra balkonen, som hører til den lyse og lækre lejlighed. 

I kælderen er der gratis parkeringsplads, vaskemaskine og opbevaringsrum til cykler, vandreudstyr og andet.

Spise og indkøbsmuligheder

Spise og indkøbsmuligheder

Markt 16 ligger tæt på gode indkøbsmuligheder, som bl.a.slagter, bager, supermarked og meget mere. Lige rundt om hjørnet, ligger den store SPAR og der er rig mulighed for at veksle mellen at lave egne måltider og at spise ude til en overkommelig pris. l gåafstand findes et væld af gode restauranter, cafeer og pizzariaer. På restauranterne i byen er i nødt til at smage den lokale specialitet 'schnitzel mit pommes'!

Områdets muligheder

Områdets muligheder

Wagrain ligger i et smukt bjergområde, som om vinteren byder på ski, og om sommeren kan I tage på vandre- og cykelture i bjergene. Markt 16 ligger 300 meter fra liften, så I kommer nemt op i bjergene, hvor I også kan tage en tur i G-link, som er en stor kabelbane, der svæver fra Wagrain til Flachau, hvor der er endnu flere vandrestier og mountainbikeruter. 

Blot 5 minutter derfra ligger det store Wasserwelt Wagrain, som er et badeland med underholdning, leg og aktiviteter. Børnene vil elske en tur i Wasserwelt, et fantastisk badeland med afslappende faciliteter for hele familien. I kan også prøve kræfter med Rodelbahn, som er en sommerlig kælketur på spor, hvor I er garanteret fart og sus i maven!