Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Poolområde med plads til store og små
Shuttlebus direkte til sandstrand
Restaurant og bar
Tæt på indkøb og shopping
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1.3 km, Inkl. strand service
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1.3 km, Inkl. strand service
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar

Et ægte ferieparadis

Blot 1300 meter fra Adriaterhavets smukke vand, ligger det firestjernede lejlighedshotel Planetarium. Feriestedet, der ligger i badebyen Bibione i Nordøstitalien, er et sandt ferieparadis for familier med små børn. Feriestedet byder på store swimmingpools, en god restaurant og bar, masser af aktiviteter for børn samt flotte og moderne indrettede lejligheder. Som prikken over i’et har lejlighedshotellet en teaterplads med aftenunderholdning hen over hele sommeren, og i hotellets panoramatårn kan du nyde udsigten over det smukke italienske landskab. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Strand
Sand, 1.3 km, Inkl. strand service
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Cykeludlejning
Betales på stedet
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 218
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Shuttlebus til stranden
Gratis
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til lejlighedshotellet Planetarium

Stort poolområde og lækker strand i nærheden

Stort poolområde og lækker strand i nærheden

Planetariums poolområde består af hele fire pools og er fordelt ud over 800 m2. Poolene har forskellige dybder, så der er plads til selv de helt mindste i familien. Der er blandt andet et børnebassin med flere rutsjebaner og en swimmingpool med hydromassage til de voksne. Derudover er der en sjov rutsjebane i poolområdet til de større børn og barnlige sjæle. Rundt omkring de forskellige pools findes masser af behagelige liggestole og parasoller, så der er rig mulighed for at læse feriebogen eller nyde sydens sol. Har du lyst til at opleve havets skønne bølger og en lækker sandstrand, kan du enten gå de blot 1300 meter eller tage med en gratis shuttlebus fra hotellet. Nede ved stranden tilbydes der endvidere forskellige aktiviteter til store og små, og hele familien kan lege egen speedbåd og tage på eventyr i det smukke Adriaterhav.

En dejlig restaurant og bar

En dejlig restaurant og bar

Lejlighedshotellet har både en restaurant og en bar. I restauranten kan du nyde en mættende morgenmadsbuffet samt en indbydende aftenbuffet med blandt andet diverse lækre forretter og hovedretter, grøntsager, adskillige desserter og frisk frugt. Restauranten har ligeledes tema-torsdage, hvor du kan opleve forskellige internationale retter. Planetariums bar ligger desuden lige ved poolen, så du nemt kan snuppe en forfriskende drink under pausen fra solbadningen.

Indkøb og shopping i nærheden af feriestedet

Indkøb og shopping i nærheden af feriestedet

Hvis du har lyst til at købe nogle snacks eller drikkevarer til strandturene, er der kun 50 meter fra hotellet til de nærmeste butikker. Du kan ligeledes finde gode shoppingmuligheder blot 400 meter fra lejlighedshotellet, eftersom gågaden er lige rundt om hjørnet. Dermed kan du få købt lækre italienske mærkevarer, efter at børnene eventuelt har nydt en skøn italiensk gelato ved en af de mange isboder eller på en charmerende café.

Om Adriaterhavet

Om Adriaterhavet

Adriaterhavet er et af mest populære områder, når sommerferien skal bookes. De brede sandstrande, varme og solrige dage og svømning i det skønne blå vand frister mange, og Bibione, hvor Planetarium ligger, er et oplagt sted til familiesommerferien. I Bibione, der er en af mest populære badebyer ved den italienske Adriaterhavskyst, kan du, ud over at bade i det dejlige hav, tage på spændende udflugter, tage på marked eller opleve stemningen på de mange caféer og barer. Savner du en pause fra alle aktiviteterne, er det også muligt at kigge på villaer i Italiens skønne og grønne natur. Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41, og hør mere om Planetarium eller ferieområdet.

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme til Bibione uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.