Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Tæt på indkøbsmuligheder og shopping
Poolområde med plads til store og små
Restaurant med buffet og hyggelig bar
Shuttlebus direkte til skøn sandstrand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.3 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.3 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
100 m

Ferieparadis for hele familien - ikke mindst et pragtfuldt poolområde!

I badebyen Bibione, blot 1300 m. fra Adriaterhavets smukke strande, ligger det 4-stjernede feriested Planetarium. Planetarium er et sandt ferieparadis for børnefamilien. Feriestedet byder på moderne ferielejligheder, stort poolområde, en god restaurant og bar samt masser af aktiviteter for børn og voksne. Fra panoramatårnet har I udsigt over det italienske landskab. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 1.3 km
Shuttlebus til stranden
Gratis
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
100 m
For børn
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 218
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter

Velkommen til Planetarium

Stort poolområde og lækker strand i nærheden

Stort poolområde og lækker strand i nærheden

Planetariums poolområde består af hele 4 swimmingpools, fordelt over ialt 800 m2. Poolområdet har forskellige dybder, så der er plads til selv de helt mindste familiemedlemmer. Der er blandt andet et børnebassin med flere rutsjebaner og en swimmingpool med vandmassage til de voksne. Derudover er der en sjov rutsjebane i poolområdet til større børn og barnlige sjæle. Rundt omkring de forskellige pools finder I liggestole og parasoller, så der er rig mulighed for at læse en god bog eller blot slappe af og nyde solen. Har I lyst til at opleve den skønne sandstrand, kan I enten gå de blot 1300 meter eller tage med gratis shuttle-bus fra feriestedet. Ved stranden tilbydes endvidere forskellige aktiviteter og mulighed for at prøve vandsport for store og små, herunder leje af vandcykel og motorbåd. 

Spisesteder for enhver smag på Planetarium

Spisesteder for enhver smag på Planetarium

På feriestedet Planetarium finder I både en restaurant og en bar. I restauranten kan I nyde en lækker morgenmadsbuffet samt sætte tænderne i en indbydende aftenbuffet med bl.a. diverse lækre forretter og hovedretter, sprøde grøntsager, lækre desserter og frisk frugt. Restauranten arrangerer også temadage, hvor I kan smage forskellige internationale retter. Planetariums bar ligger desuden lige ved poolen, så I nemt kan snuppe en forfriskende drink eller is når I trænger til at blive kølet ned. Alt i alt finder I derfor spisemuligheder for enhver smag, så I kan spise lækkert og varieret under jeres ferieophold.  

Indkøb og shopping i nærheden af Planetarium

Indkøb og shopping i nærheden af Planetarium

Hvis du har lyst til at købe nogle snacks eller drikkevarer til strandturene eller dagligvarer til madlavningen i ferieboligen, er der kun 50 m. fra Planetarium til de nærmeste indkøbsmuligheder. Og I kan desuden finde gode shoppingmuligheder blot 400 m. fra feriestedet eftersom gågaden er lige rundt om hjørnet. Dermed kan du få købt lækre italienske mærkevarer, mode- og badetøj, efter at I har forkælet jer selv og nydt en skøn italiensk is ved én af de mange is-boder eller på en af områdets hyggelige lokale caféer.

Mere om oplevelserne omkring Adriaterhavet

Mere om oplevelserne omkring Adriaterhavet

Adriaterhavet er et af mest populære feriedestinationer, når familiens sommerferie skal bookes. De brede sandstrande, varme og solrige dage samt badning og svømning i Adriaterhavet, er et oplagt sted til sommerferien for både børn og voksne. 

I Bibione, som er én af mest populære badebyer ved den italienske Adriaterhavskyst, kan I ud over at bade i bølgen blå, tage på spændende udflugter, marked eller opleve den hyggelige italienske stemning på de mange caféer og barer. Savner I en pause fra aktiviteterne, er det også muligt at opleve den smukke natur i baglandets autentiske landsbyer og naturområder.  

Hop ombord på Badebussen til Bibione

Hop ombord på Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme på ferie uden selv at skulle sidde bag rattet, så er Badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella. Derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til Planetarium - nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I kører retur med Badebussen igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemrejsen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. I kan nemlig blot at læne jer tilbage og nyde turen, mens landskabet glider forbi og børnene måske finder feriens nye legekammerater.