Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Dordogne

Fantastisk rejsemål
Skønne ferielejligheder
Storslåede slotte
Rig på kulinariske specialiteter
Oplev et hav af hulemalerier
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Dordogne

I den prægtige region Dordogne, finder I oplevelser for alle pengene. Det er herfra foie gras, svesker og de mest kendte oste og vine stammer fra. I regionen støder I på hyggelige små landsbyer, hvor I har mulighed for at opleve originale markeder med bondens seneste høst. Dordogne er rig på eventyrlige slotte, som er beliggende på de mest imponerende placeringer i naturen. Dordogne er virkelig et besøg værd! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Dordogne

Hvorfor holde ferie i en ferielejlighed?

Hvorfor holde ferie i en ferielejlighed?

Rejs med familien og venner til det betagende Dordogne i det sydlige Frankrig og oplev regionens bedste sider fra en ferielejlighed. Med en ferielejlighed har I de helt rette muligheder for at have frihed til at skræddersy lige jeres ferie samt at have privatliv i mere afslappende omgivelser. Friferie tilbyder en bred vifte af skønne ferielejligheder i hele Frankrig. Find jeres favorit på vores website eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Spændende seværdigheder i Dordogne

Spændende seværdigheder i Dordogne

Dordogne er spækket med betagende slotte, som skal opleves! Besøg f.eks. Château Castelnaud som er en imponerende borg beliggende på toppen af nogle klipper eller det storslået Chateau de Beynac, som helst skal opleves fra vandsiden. Dordogne har også en flot nationalpark, hvor man kan nyde ferieroen i det fri på et 176.000 hektar stort fredet område. Nationalparken er beliggende på et kalkstensplateau i et bakket terræn med de idylliske floder Lot og Cele. Et utrolig attraktivt og spektakulært syn er Rocamadour, som er en by bygget på en klippe, hvor der ligeledes er endnu et smukt slot, der skal opleves.

Smag på Dordogne

Smag på Dordogne

Dordogne sætter en dyd i kulinariske specialiteter, som I kan glæde jer til at smage, hvis I rejser til denne franske region. I kan sætte tænderne i foie gras, som er en delikat verdenskendt pate, som betegnes som yderst eksklusiv i pris og smag. Naturen i Dordogne er rig på gastronomiske perler som svampe, valnødder og ikke mindst trøfler, som bruges i en stor del af retterne i Dordogne. I kan f.eks. besøge trøffelmuseet i Sorges, hvor I kan gå en hyggelig tur langs det store, gamle egetræ, som er museets varemærke.