Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om os

Hos Friferie har vi mere end 30 års erfaring, og er i dag Danmarks største og førende udbyder af ferieboliger. I alle årene har vi sendt gæster på ferie i hele Europa til feriesteder, som vi har kvalitetsstemplet af flere omgange. Vores førsteprioritet er at give jer den bedste service og de helt rigtige råd, så alle vores feriegæster får den bedst mulige ferieoplevelse.

Vi kan med stolthed sige, at vi tilbyder ferie til hele Europa hele året rundt. Når I skal på sommerferie, har vi alt det bedste indenfor luksuscamping og ferielejligheder i bl.a. Italien, Kroatien, Spanien og Frankrig. Til efterårsferien foreslår vi en skøn badelandsferie i f.eks. Tyskland eller en hyggelig familie tur til Europas (næst)bedste ferieø, Bornholm, og når det bliver vinter, kan I komme afsted på skiferie. Ens for alle vores ferier er, at I bor i familievenlige ferieboliger med fuld tryghed og sikkerhed, når I bestiller hos Friferie.

Sommerferien er stadig familiens vigtigste ferie, og derfor sikrer vi altid, at I kan vælge mellem alt fra topmoderne mobilhomes og luksustelte til skønne ferielejligheder og sjove badelande.

Friferie er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden nr. 2760, så I er garanteret 100% tryghed på ferien.

Vi er glade for at kalde det vores arbejde og passion, når vi hjælper vores gæster med at finde den helt rigtige ferie. Hos Friferie kan I sammensætte lige præcis den ferie- og boligform, som I ønsker, og I bestemmer selv, om I vil på kør-selv ferie eller med badebussen. Ingen ferie er ens, og det ved vores dygtige rejsekonsulenter alt om. Derfor kan du altid kontakte os via vores kontaktformular, Facebook eller ringe til os på 7015 4141, hvor vi sidder klar til at give jer tips og råd til, hvordan netop jeres ferie bliver den bedste nogensinde.


Vi glæder os til at høre fra jer.