Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Torre Del Sol

Alt det får I:
Direkte til strand
Stort poolområde til familiens vandhunde
Spisesteder, barer og indkøb på pladsen
Spændende attraktioner i området
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads

Besøg Camping La Torre Del Sol

Camping La Torre Del Sol er en 4-stjernet campingplads, som for alvor inviterer jer indenfor til et frodigt paradis. På campingpladsen finder I nemlig både flotte palmelandskaber, store swimmingpools og ikke mindst en fantastisk strand, som ligger lige op ad pladsen. Derudover ligger den spændende storby Barcelona få timers kørsel fra Camping La Torre Del Sol, så I kan let tage på en dagstur dertil. På pladsen kan I desuden finde et stort udvalg af mobilhomes, så I kan finde lige netop den bolig, der passer til familiens størrelse og behov. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solbadningsområde
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Tennis
Mod betaling
Billard / pool
Mod betaling
Petanque
Minigolf
Mod betaling
Fiskeri
Multisportsbane
Sportsturneringer
Fitness
Golfbane
18-hullers, 2 km
Bordtennis
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Dampbad
Betales på pladsen
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Dykning
Bådudlejning
Dykkerskole
Vandski
Kanoudlejning
Kajakudlejning
Windsurfing
Vandcykeludlejning
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Pizzaria
Bar
Restaurant
Snackbar
Diskotek
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Spansk, Engelsk, Hollandsk, Tysk, Fransk, Italiensk
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Ferie tema
Strandferie

Camping La Torre Del Sol i Spanien

Camping La Torre Del Sol – Costa Dorada

Camping La Torre Del Sol – Costa Dorada

Camping La Torre Del Sol er en 4-stjernet campingplads, som for alvor inviterer jer indenfor til et frodigt paradis. På campingpladsen finder I nemlig både flotte palmelandskaber, store swimmingpools og ikke mindst en fantastisk strand, som ligger lige op ad pladsen. Derudover ligger den spændende storby Barcelona få timers kørsel fra Camping La Torre Del Sol, så I kan let tage på en dagstur dertil. På pladsen kan I desuden finde et stort udvalg af mobilhomes, så I kan finde lige netop den bolig, der passer til familiens størrelse og behov.

Stort poolområde og direkte adgang til stranden

Stort poolområde og direkte adgang til stranden

På Camping La Torre Del Sol er der rig mulighed for at slippe de indre vandhunde løs. Her finder I nemlig et stort, lagunelignende poolkompleks, som imponerer med to store familiepools, perfekt for både store og små. Der er tilmed en børnepool til de yngste. Derudover byder området på helt fantastiske omgivelser omgivet af banan- og palmetræer. Mens børnene leger, er der ligeledes rig mulighed for afslapning i den slangeformede jacuzzi, i pladsens sauna eller på de behagelige liggestole.
Fra Camping La Torre Del Sol har I tilmed direkte adgang til en smuk og populær sandstrand. Her kan I for alvor nyde den spanske idyl, når I bader i det azurblå havvand eller slapper af på en liggestol under den spanske sol. Til de aktive er der også rig mulighed for at deltage i vandaktiviteter på stranden. Her kan I for eksempel prøve kræfter med vandcykling eller dykning – alle sjove aktiviteter for hele familien.


2 spisesteder og 3 barer

2 spisesteder og 3 barer

Kan I godt lide, at alt er inden for rækkevidde, når I er på solferie? Camping La Torre Del Sol byder på hele to spisesteder, som giver jer et stort udvalg af mad og drikke af høj kvalitet. På restauranten har I mulighed for at udforske kulinariske, spanske smagsoplevelser og sætte tænderne i friske råvarer, herunder fisk og grønt, som netop hører til de spanske specialiteter. Dog har I også mulighed for at bestille klassiske retter, så I kan finde noget for enhver smag. Til pizza-elskerne findes ligeledes et pizzeria, som byder på et smagfuldt og varieret menukort.
Er I til forfriskende drinks og spanske vine, finder I hele tre barer på pladsen. Her kan I nyde de overdådige drikkevarer, mens I ser den spanske solnedgang, og nyder den idylliske stemning.


Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På Camping La Torre Del Sol kan I købe friske forsyninger og klassiske dagligvarer i det lokale supermarked. Her finder I et stort udvalg af lækre råvarer, så I kan tilberede en god morgenmad, frokost eller aftensmad. Derudover finder I en hyggelig souvenirbutik på pladsen, hvor I kan købe en lille feriegave med hjem til familien.

Lidt om området

Lidt om området

Det er ikke kun på Camping La Torre Del Sol, at I kan opleve et hav af faciliteter og aktiviteter. I det nærtliggende område finder I nemlig et hav af attraktioner, som både byder på underholdning for hele familien, fantastiske naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Et eksempel på en familieattraktion for hele familien er Aquopolis. Det er en sjov vandpark, hvor vandhundene kan slå sig løs, og hvor I tilmed har mulighed for at opleve shows med delfiner og søløver. Til de kulturelt interesserede er Tarragona et besøg værd. Det er en romersk by, som byder på et virvar af gamle gader og brostensbelagte pladser omkranset af hyggelige caféer og butikker.