Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping

Alle de bedste campingpladser i Europa samlet ét sted

Luksuscamping på 800 af Europas bedste campingpladser

Hos Friferie.dk finder I intet mindre end 800 af Europas allerbedste campingpladser. Vi tør godt kalde os for eksperter i luksuscamping for med 30 års erfaring, kender vi alt til danskernes ønsker til campingferien. Vi ved, at camping er en særdeles populære ferieform, hvor særligt Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien hver sommer tiltrækker en masse glade, danske børnefamilier.

Når I vælger camping, får I den perfekte, sjoveste og mest afslappede familieferie! Find inspiration her på siden, hvor I kan opleve vores store udvalg af lækre mobilhomes, hyggelige bungalowtelte og komfortable lodgetelte. Campingpladserne tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter for hele familien i form af kæmpe poolområder med vandrutsjebaner, sportsaktiviteter, restauranter og afslapning på stranden.

Find inspiration til campingferien her

Last Minute tilbud
Last Minute tilbud

Find vores last minute tilbud på camping i Europa.

Søg via kort

Se oversigtskort over 800 af Europas allerbedste campingpladser.

Book til 2024 nu
Book 2024 campingferien nu

Bestil familiens campingferie til 2024 allerede i dag og få del i alle fordelene! Du betaler kun 500 kr. for at forbooke, og 25% af feriens pris d. 1. februar 2024.

Ferietemaer
Bliv inspireret

Gå på opdagelse blandt vores ferietemaer og find inspiration til campingferien. Fx ø-camping, camping med badeland eller camping & strand.

Tag Badebussen på campingferie i skolernes sommerferie

Tag badebussen på sommerferie, og slip for selv at sidde på bag rattet.
I højsæsonen har vi busser til de mest populære campingpladser ved Adriaterhavet i Italien og på Istrien-halvøen i Kroatien! 

Badebussen

Tag badebussen til populære campingpladser i Italien og Kroatien.

Sikker bestilling

Friferie.dk drives af Dansk Bilferie A/S, der er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Camping på Europas bedste pladser - læs mere her

En populær ferieform

En populær ferieform

Luksuscamping bliver kun mere populært blandt den danskerne, for det er en unik måde at holde ferie på, som hele familien elsker. Det giver frihed for ungerne til at løbe frit, de kan lege foran mobilhomet eller teltet og de finder lynhurtigt nye legekammerater. 

Det er en ferieform, der appellerer bredt til alle familier, der gerne vil have lidt mere tid til hinanden og komme væk fra en travl hverdag. I bor samtidig i topmoderne ferieboliger, hvor oplevelsen af camping er den samme - blot mere luksuriøs.

Camping giver mange muligheder

Camping giver mange muligheder

Når I er på camping, er der et stort udvalg af forskellige muligheder, både med hensyn til feriebolig, campingplads samt de tilhørende faciliteter. I kan gøre det billigt i fine telte og mobilhomes, men I kan også opleve 100% luksuscamping, hvor der bestemt ikke bliver sparet på noget! 

Vores gæsters absolutter favoritter ligger bl.a. ved Gardasøen og Adriaterhavet i Italien og i Istrien i Kroatien. Nogle har lækre badelande, andre ligger med direkte adgang til stranden, og vil I bo med perfekt gåafstand til centrum af byen, er det også muligt. I vælger den plads, der passer jeres ønsker og behov bedst.

Fyldt med aktiviteter eller velvære i centrum?

Fyldt med aktiviteter eller velvære i centrum?

Hvis I er en aktiv familie, kan I vælge campingpladser med naturen lige udenfor eller med masser af aktiviteter som sportsfaciliteter, legepladser, børneklubber, arrangementer, turneringer, vandsport samt underholdning. 

Er I til at shoppe eller komme ud og opleve noget i sommerferien, kan I fx vælge en campingplads tæt på en storby. Trænger I til ro og fred, har vi selvfølgelig også små, rolige campingpladser, hvor afslapning og velvære står på menuen. I kan vælg præcis det ferietema, der passer til jeres drømme, for hos Friferie finder I noget for enhver families smag.

Den helt store frihed

Den helt store frihed

En campingferie giver jer den helt store frihed og derfor passer det også perfekt sammen med kør-selv ferie, hvor I virkelig kan tage det hele i jeres tempo lige fra I kører afsted hjemmefra. Her er I ikke afhængige af at skulle nå et fly, betale for parkering i lufthavnen eller sidde tæt sammen med de andre flypassagerer. I er bare jer sammen, som skal hygge jer hele vejen sydpå. Kør ind til siden, når I trænger til at strække benene, syng sange, hør lydbøger og tag måske en overnatning eller to på vej på sommerferie.

I ferieboligen på campingpladsen har I muligheden for at lave mad, og mange pladser har også et minimarked eller et supermarked i nærheden, hvor I kan handle ind. Derudover finder I også ofte restaurant, snackbar eller musikbar, så I ikke selv behøver at tænke på hverken madlavningen eller drikkevarer. Valget er fuldstændig jeres.

Top 10 campingpladser

Top 10 campingpladser

Vil I vide, hvor årets campingferie skal gå til? Så er I kommer til det rette sted, for vores gæster hos Friferie har kåret deres Top 10 favorit campingpladser. På top 10 listen finder I de mest populære pladser - alle perfekte til campingferien for hele familien. Rejser I med vandhunde, er der både lækre poolområder og skønne strande.

  1. Union Lido ved Adriaterhavet i Italien er en af de største og bedste campingpladser på Cavallinokysten - her får I det hele!
  2. Cisano/San Vito ved Gardasøen i Italien og består af to pladser, ligger helt ned til søen og har lækkert poolområde.
  3. Lanterna i Istrien i Kroatien har placering ud til en smuk stenstrand med krystalklart vand. Gæster har kåret denne campingplads fordi den har et lækkert poolområde og gode børnefaciliteter.
  4. Bella Italia ved Gardasøen i Italien har alle tænkelige faciliteter, stort poolområde, mange aktiviteter, forskellige indkvarteringer og fantastisk beliggenhed direkte ud til stranden.
  5. Pra delle Torri ved Adriaterhavet i Italien har et kæmpemæssigt poolområde, god placering ud til en sandstrand og en masse muligheder for både store og små.
  6. Sant Angelo ved Adriaterhavskysten i Italien er en smuk campingplads omgivet af grønt og smukke blomster. Her er stort og lækkert poolområde!
  7. Marina di Venezia ved Adriaterhavskysten i Italien er en 5-stjernet og virkelig populær campingplads med kæmpestort poolområde, minitivoli og alle tænkelige faciliteter.
  8. Villaggio San Francesco ved Adriaterhavskysten i Italien har direkte adgang til strand, tre poolområder og sjove vandrutsjebaner!
  9. Zaton i Dalmatien i Kroatien ligger fantastisk smukt ud til det krystalklare vand og har lækkert poolområde.
  10. Ca'Savio ved Adriaterhavskysten i Italien er populær, prisbillig og har to poolområder, gode faciliteter og kort afstand til både strand og by.