Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping

Alle de bedste campingpladser i Europa samlet ét sted

Luksuscamping på 500 af Europas bedste campingpladser

Hos Friferie.dk finder I intet mindre end 500 af Europas allerbedste campingpladser. Vi tør godt kalde os for eksperter i luksuscamping for med 30 års erfaring, kender vi alt til danskernes ønsker til campingferien. Vi ved, at camping er en særdeles populære ferieform, hvor særligt Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien hver sommer tiltrækker en masse glade, danske børnefamilier.

Når I vælger camping, får I den perfekte, sjoveste og mest afslappede familieferie! Find inspiration her på siden, hvor I kan opleve vores store udvalg af lækre mobilhomes, bungalowtelte og lodgetelte. Pladserne tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter for hele familien i form af kæmpe poolområder med vandrutsjebaner, sportsaktiviteter, restauranter og afslapning på stranden.

Find inspiration til campingferien her

Forbook campingferien
Forbooking 2021

Forbook campingferien 2021 allerede nu, og få afbestilling frem til 1/3 2021!

Søg via kort

Se oversigtskort over 500 af Europas bedste campingpladser.

Ugens plads
Camping Norcenni Girasole

Bestil sommerferie til fantastiske Camping Piani di Clodoa ved Gardasøen, mens der er ledigt. 

Spar op til 49%
Camping Altomincio

Spar op til 49% på 2 uges sommerferie fra 26 juni til Camping Altomincio ved Gardasøen. Book allerede nu!

Ugens go'e campingtilbud

Hver uge præsenterer vi her ugens allerbedste tilbud på camping,
hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi
for at se om det er noget, der passer til lige netop jer!

Følg os online

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Camping på Europas bedste pladser - læs mere her

En populær ferieform

En populær ferieform

Luksuscamping bliver kun mere populært blandt den danskerne, for det er en unik måde at holde ferie på, som hele familien elsker. Det giver frihed for ungerne til at løbe frit, de kan lege foran mobilhomet eller teltet og de finder lynhurtigt nye legekammerater. Det er en ferieform, der appellerer bredt til alle familier, der gerne vil have lidt mere tid til hinanden og komme væk fra en travl hverdag. I bor samtidig i topmoderne ferieboliger, hvor oplevelsen af camping er den samme - blot mere luksuriøs.

Camping giver mange muligheder

Camping giver mange muligheder

Når I er på camping, er der et stort udvalg af forskellige muligheder, både med hensyn til feriebolig, campingplads samt de tilhørende faciliteter. I kan gøre det billigt i fine telte og mobilhomes, men I kan også opleve 100% luksuscamping, hvor der bestemt ikke bliver sparet på noget! 

Vores gæsters absolutter favoritter ligger bl.a. ved Gardasøen og Adriaterhavet i Italien og i Istrien i Kroatien. Nogle har lækre badelande, andre ligger med direkte adgang til stranden, og vil I bo med perfekt gåafstand til centrum af byen, er det også muligt. I vælger den plads, der passer jeres ønsker og behov bedst.

Fyldt med aktiviteter eller velvære i centrum?

Fyldt med aktiviteter eller velvære i centrum?

Hvis du er den aktive type, kan du vælge campingpladser med masser af aktiviteter såsom forskellige sportsfaciliteter, legepladser, børneklubber, arrangementer, turneringer samt underholdning. Der er dog også rig mulighed for at holde ferie, hvor afslapning, ro og velvære står på menuen. Hos Friferie finder I noget for enhver families smag.

Den helt store frihed

Den helt store frihed

En campingferie giver jer den helt store frihed til at gøre som det passer jer bedst. I kan finde ferieboliger, hvor I har muligheden for at lave mad hjemme. Mange pladser har også et minimarked eller et supermarked i nærheden, så I kan handle det ind I skulle bruge. Derudover finder I også ofte restaurant, snackbar eller musikbar, så I ikke selv behøver at tænke på hverken madlavningen eller drikkevarer. Valget er fuldstændig jeres.