Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Vælg mellem 500 af Europas bedste campingplader

Hos Friferie.dk som har mere end 25 års erfaring finder du intet mindre end 500 af Europas aller bedste campingpladser. Luksuscampingferie er blevet en særdeles populære ferieform og særligt Italien, Kroatien og Sydfrankrig tiltrækker hver sommer en masse glade danske børnefamilier.
Camping er den perfekte og sjoveste familieferie! Find inspiration her på siden og oplev vores store udvalg af lækre mobilhomes, bungalowtelte og logdetelte. Campingpladserne tilbyder et valg af faciliteter og aktiviteter for hele familien i form af kæmpe poolområder med vandrutsjebaner, sportsaktiviteter eller afslapning på stranden.
Camping
Find inspiration her
Sommer ved Adriaterhavet
Vælg mellem de skønneste campingpladser ved Adriaterhavet i Italien
Læs mere her
Oplev Top 10 favoritterne
Gæsterne kårer Top 10 luksuscamping favoritter. Skal I prøve dem?
Læs mere her
Viola prøver camping
Følg med, når Viola tager på campingferie ved Gardasøen i Italien
Læs mere her
Camping Union Lido 2019
Bestil sommerferie 2019 til Camping Union Lido allerede nu!
Læs mere her
Find inspiration her
Kør-selv ferie & Luksuscamping. Danmarks bedste udvalg!
Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer, hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi og se om det er noget, der passer til lige netop jer!
Se ugens tilbud her
Sikker betaling
Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder at du som kunde hos skiferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om luksuscampingferie

En populær ferieform

Læs mere
Campingferie bliver mere og mere populært blandt den danske befolkning. Det er en unik måde at holde ferie på, som både store og små vil elske. Det giver frihed for de unge til at løbe og lege foran mobilhomet eller teltet, og de finder lynhurtit nye legekammerater. Denne ferieform appellerer bredt til alle familier, der gerne vil have lidt mere tid til hinanden og komme væk fra en travl hverdag. I bo samtidig i topmoderne ferieboliger, hvor campingoplevelsen er den samme, blot mere luksuriøs.

En ferie med bredt udvalg af muligheder

Læs mere
Når I er på campingferie er der et stort udvalg af forskellige muligheder, både med hensyn til feriebolig, campingplads og de tilhørende faciliteter. Camping kan både gøres billigt i fine telte og mobilhomes, men I kan også opleve luksuscamping, hvor der bestemt ikke bliver sparet på noget! Campingpladserne og de tilhørende faciliteter varierer. Der ligger campingpladser i alle områder og de tilbyder hver sin unikke oplevelse. Vores gæsters absolutter favoritter ligger bl.a. ved Gardasøen og Adriaterhavet i Italien og i Istrien i Kroatien. Nogle har lækkert poolområde, andre ligger med direkte adgang til stranden, og vil I bo med perfekt gåafstand til centrum af byen, er det også muligt. I vælger den campingplads, der passer jeres ønsker og behov bedst.

Fyldt med aktiviteter eller velvære i centrum?

Læs mere
Hvis du er den aktive type, kan du vælge campingpladser med masser af aktiviteter såsom forskellige sportsfaciliteter, legepladser, børneklubber, arrangementer, turneringer og underholdning. Der er dog også rig mulighed for at vælge campingpladser, hvor afslapning, ro og velvære står på menuen. I kan finde netop den campingplads i det område og land og med de specifikke faciliteter, som I søger. Her er noget for enhver.

Den helt store frihed

Læs mere
En campingferie giver jer den helt store frihed til at gøre som det passer jer bedst. I kan finde ferieboliger, hvor I har muligheden for at lave mad hjemme. Mange campingpladser har også et minimarked på pladsen eller et supermarked i nærheden, så I kan handle det ind I skulle bruge. Derudover tilbyder de fleste campingpladser også restaurant, snackbar eller musikbar, så I ikke selv behøver at tænke på hverken madlavningen eller drikkevarer. Valget er fuldstændig jeres.