Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Chaponnet

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1.5 km
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1.5 km
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til Camping Le Chaponnet

Pool og strand er et sikkert hit, når hele familien skal på sommerferie. Derfor er det oplagt at vælge Camping Le Chaponnet, der har både poolanlæg og kort afstand til en dejlig bred strand. Herudover bor I tæt på byen. Her finder I mange restauranter, seværdigheder og to store vandparker. Campingpladsen er populær på grund af dens flotte faciliteter og brede udbud af aktiviteter, og flere campinggæster besøger Camping Le Chaponnet igen og igen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 1.5 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad

Boliger - Camping Le Chaponnet

Camping Le Chaponnet i Frankrig

4-stjernet campingplads

4-stjernet campingplads

Camping Le Chaponnet er med sine 4 stjerner en rigtig skøn campingplads i Vendée, nær Sables d'Olonne og kun 200 meter fra landsbyen Brem sur Mer og alle dens butikker. Her har I det perfekte sted for den næste familieferie. De mange faciliteter har gjort denne campingplads til en af de mest populære i Vendèe.

Aktiviteter dag og aften

Aktiviteter dag og aften

Glæden ved børn der leger er noget af det bedste der findes. De kan have det sjovt på legepladsen og boldbanerne og selvfølgelig også i den overdækkede og opvarmede swimmingpool med vandrutschebaner. Der er også et professionelt fitnessrum, en fodboldbane, tennisbane og en jeu de boules bane. I aftentimerne er der underholdning for hele familien, med eksempelvis familiedisco.

Området ved pladsen

Området ved pladsen

Ikke langt fra pladsen kan I besøge House of Earth, hvor der vises produkter fra området. I kan også nyde at gå en tur i parken, der hører til. Med de dejlige store sandstrande og cykelstierne lige i nærheden er her også mulighed for at slappe af på en anden måde, bl.a. kan I udforske Vendée kyststrækningen på cykel. I kan også se nogle af vingårdene og de forhistoriske ting, som findes rundt om byen. Hvis børnene ikke har nok i de pools, som der er på pladsen ligger vandlandene Atlantic Toboggan og Les Dunes lige i nærheden.