Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Paradis (Vendée)

Alt det får I:
Aktiviteter for alle aldre
Prisvindende strand i kort køreafstand
Restaurant med lokale råvarer
Opvarmet pool på campingspladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Underskøn campingferie tæt på stranden

Camping Le Paradis fortjener så absolut sit navn. Den smukke campingplads ligger ved Vendée-kysten, en 250 kilometer beskyttet kyst, hvor der både er rig historie, flotte lystbådhavne, blåt vand og hvid strand. Ligegyldigt hvordan I foretrækker jeres ferie, kan I få en fantastisk oplevelse hos Camping Le Paradis – og det gælder hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, Kun fransk talende
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Lille afslapppende plads
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
12 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 190
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Børnesæde, mod betaling
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Le Paradis (Vendée)

Tæt på prisvindende strand

Tæt på prisvindende strand

Le Veillon-stranden er den mest besøgte strand i området, og den ligger omkring 4 kilometer fra Camping Le Paradis, så hvis I har egen bil med, er det en smal sag at komme dertil. Grundet sin popularitet er det nemt og ligetil at finde parkering. Hele kystområdet har vundet den europæiske miljøpris, Pavillon Bleu. Denne pris gives til strande, som benytter naturlige alger til at styrke naturens eget forsvar. Der er et kultiveret marskland med yndige kanaler og flotte enge lige i nærheden af Vendée, som gør vandet dejligt rent og sikkert at bade i.

Campingpladsens egen pool

Campingpladsens egen pool

Foretrækker I pool fremfor strand? Camping Le Paradis har egen pool på campingpladsen. Dette er en sand luksusoplevelse, da den 200 kvadratmeter store indendørs pool er opvarmet og åbent hele året rundt. Om morgenen kan I her nyde vand-aerobic. I forlængelse med selve poolen er der også en lille soppepøl, så de allermindste gæster også kan nyde det dejlige vand, som altid er 28 grader celsius. Poolen er overdækket af glas, som kan rulles tilbage, så I ikke går glip af de dejlige solstråler, når vejret er dejligt. Ved siden af poolen er et legeområde til de større børn.

Restaurant og bar med lokale råvarer

Restaurant og bar med lokale råvarer

Foruden den dejlige pool, har Camping Le Paradis også egen restaurant og bar. Her kan I prøve lokale specialiteter, som består af masser af fisk og skaldyr – man er vel tæt på havet! Camping Le Paradis anbefaler selv, at I prøver deres sardiner og muslinger, som er fanget i det lokale område, men med stort fokus på miljøbevidst fiskeri. Foruden denne dejlige restaurant og bar, har Camping Le Paradis også en snackbar med alle børns og barnlige sjæles yndlingsmad, såsom pizza, hamburger og panini.

Perfekt til familieferie

Perfekt til familieferie

Camping Le Paradis er perfekt til familieferien: Her kan I skråle med på karaoke, danse jer trætte til discofester, eller se, hvem der først får bingo. Der er også underholdning til børnene i form af shows. Der er selvfølgelig også legeplads, og med Camping Le Paradis’ kyndige personale kan jeres børn også have krea-timer, prøve masser af udendørs aktiviteter og endda få lagt ansigtsmaling. Det bliver svært at lokke familien med hjem igen!

En lille byferie midt i al naturen

En lille byferie midt i al naturen

Camping Le Paradis er at finde i Talmont-Saint-Hilaire, en smuk kommune ved den franske kyst. Her er utroligt smuk natur og et venligt folkefærd, og byen Talmont-Saint-Halaire, som ligger dejligt centralt i kommunen, er blot 4 kilometer fra campingpladsen. Her kan I tage hen for at nyde en fransk kulinarisk oplevelse, som man kun kan få fra en ægte fransk landsby. Talmont-Saint-Hilaire er en smuk, lille by og de smukke kanaler og vandløb løber igennem byen på må og få.