Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Pino Mare

Alt det får I:
Bar og restaurant på pladsen
Direkte adgang til strand
Fantastisk natur
Smukt poolområde med vandrutsjebaner
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub

Velkommen til Camping Pino Mare

Dette er intet mindre end en fantastisk campingplads! Camping Pino Mare har alt, hvad man kan ønske sig, en skøn beliggenhed direkte til den skønne sandstrand ved Lignano. - store mobilhomes, god plads udenfor boligen og direkte adgang til en imponerende privat sandstrand. Camping Pino Mare byder desuden på et virkelig lækkert og indbydende poolområde med børnepool, samt helt ny wellnesspool, omkranset af palmer og blomster. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning, Rutsjebane (børn), 1
Udendørs pool
April - September
Indendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
mod betaling
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Medium udvalg
Vinhandel
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Mod betaling
Multisportsbane
Spinning cykler
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Wellness faciliteter
Boblebad
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen

Camping Pino Mare ved Adriaterhavet

Camping Pino Mare - Adriaterhavet

Camping Pino Mare - Adriaterhavet

Camping Pino Mare er en lækker 4-stjernet campingplads beliggende lige ud til Adriaterhavet, hvor der er masser af aktiviteter for både børn og voksne! Campingpladsen ligger lige ned til en smuk, gylden sandstrand, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med blandt andet beachvolley og beachsoccer. Andre aktiviteter på pladsen inkluderer blandt andet tennis og bordtennis. På den anden side af den skønne strand,  er der en stor, grøn fyrreskov, som er med til at give en behagelig skygge på solrige dage. På Camping Pino Mare er der altså både smukke naturlige omgivelser og azurblåt hav! 

Skønt poolområde

Skønt poolområde

På Camping Pino Mare finder du et skønt poolområde, som både har børnepool og vandrutsjebane! Her kan du både slappe af og nyde solens stråler, eller du kan give den gas som en ægte vandhund! I Wellness området venter sauna og tyrkisk bad, massage therapy og for de små baby pool. 

Om aftenen trylles pool baren om til loungebar og serverer lækre cocktails ved pool kanten. Hver dag organiserer et dygtigt team aktiviteter i form af sportsturneringer, temafester og musik. Skal formen holdes ved lige i løbet af ferien, sørger ”Anima Vera” teamet hver dag fra tidlig morgenstund for øvelser, pilates, yoga og strækøvelser. Her er desuden et fitnessområde i etnisk stil med isotoniske træningsmaskiner. 

Smuk sandstrand

Smuk sandstrand

Det professionelle personale garanterer for et uforglemmeligt ophold med shows, spil og lege dagen lang. Børnene kan boltre sig på legepladsen på den flotte sandstrand, som campingpladsen ligger lige ned til. Der kan også spilles beachvolley, fodbold og strandtennis. Hvis du hellere bare vil ligge og dase, kan du leje både liggestole og parasoller på stranden, så du rigtig kan få slappet af. Niveauet er ligeså højt her som på selve pladsen, med hensyn til moderne parasoller, stole og liggestole. I særlige områder holder livreddere et sikkert øje med alle. Stranden er superviseret af kvalificeret personale, og her findes både toiletter samt varme og kolde badekabiner.

Hvis afslapningen kræver en pause fra legesyge børn, kan de små blive passet af pladsens entertainere, som kender til tonsvis af sjove lege og spil og tager sig gerne af de mange børn på stranden!

Bar og restaurant på pladsen

Bar og restaurant på pladsen

Efter en dag med vandsport, beachvolley, udflugt eller blot solens bagende hede er et godt måltid på sin plads! På campingpladsen finder du en lækker restaurant, hvor du kan få en italiensk pizza til at fylde maven efter en hel dag med sjov. Desuden er der en fiskerestaurant på pladsen, som serverer skønne fiskeretter hver dag – og hver mandag er der anderledes gastronomiske oplevelser at hente! Restauranten ligger i skønne, grønne omgivelser og har en dejlig atmosfære. Ydermere ligger den med udsigt over den smukke Tagliamento-flod og en del af stranden, så der er basis for en skøn aften med både lækker mad og lækre omgivelser! Desuden er der naturligvis en bar, hvor du kan få slukket tørsten efter en hed dag på stranden.

Indkøbsmuligheder på Camping Pino Mare

Indkøbsmuligheder på Camping Pino Mare

Hvis du hellere selv vil handle ind og tilberede din mad, finder du på campingpladsen alle de dagligvarer, du måtte have brug for! Der er nemlig et supermarked på pladsen med alt, hvad hjertet begærer på en campingferie! Og hvis du gerne vil holde dig opdateret under feriestrabadserne, kan du ligeledes købe både internationale og nationale ugeblade og aviser på pladsen – så kan du følge med i verden omkring, og du har samtidig lidt læsning til liggestolen!

Området omkring Pino Mare

Området omkring Pino Mare

Camping Pino Mare ligger tæt på Lignano Sabbiadoro i det nordøstlige Italien. Det er et af de mest attraktive feriesteder i Norditalien grundet den skønne natur og det smukke hav! Hvis man har lyst til en dag i storbyen, ligger Venedig heller ikke mere end knap halvanden times kørsel fra Pino Mare.

Desuden ligger campingpladsen tæt på forskellige familieaktiviteter som det store vandland Aquasplash og Punta Verde Zoo, som har over 150 forskellige fascinerende dyrearter! Ydermere er der i nærheden en populær legeplads med hoppepuder, og forlystelsesparken Gulliverlandia er også inden for en rimelig afstand. Der er altså nok at give sig i kast med for store og små legebørn!