Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Serenella

Alt det får I:
Direkte adgang til strand
Skønt poolområde
Restaurant og indkøbsmuligheder
Fantastiske udflugtsmuligheder
Top Faciliteter
Strandtype
Græs, direkte
Grill tilladt
Kul og gas
Restaurant
Undendørsterrasse
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Supermarked
Lille udvalg
Top Faciliteter
Strandtype
Græs, direkte
Grill tilladt
Kul og gas
Restaurant
Undendørsterrasse
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Supermarked
Lille udvalg

Velkommen til Camping Serenella

Den ideelle campingplads for afslapning og fornøjelse. Pladsen ligger direkte ned til den hyggelige Gardasø, med stort græsområde og egen stor badebro og i kort afstand fra Garda 2,4 km og Bardolino 1 km. Der er lavet en fin promenade som forbinder Garda og Bardolino. Beliggenheden, faciliteterne og den hyggelige atmosfære vil gøre jeres ferie uforglemmelig på den skønne og familievenlige campingplads Serenella. Glæd jer til et hav af aktiviteter for store og små. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Græs, direkte
Swimmingpool
Solsenge ved poolen
Gratis
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Bakket
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Sportsfaciliteter
Volleyball
Sand
Bordtennis
Mod betaling

Boliger - Camping Serenella

Camping Serenella ved Gardasøen i Italien

Camping Serenella – Gardasøen

Camping Serenella – Gardasøen

På Gardasøens østbred i et skønt naturområde ligger denne 3-stjernede campingplads, som både er ideel til daseferie og som udgangspunkt for udflugter. Der er lavet en fin promenade som forbinder Garda og Bardolino, som Serenella ligger placeret imellem, så der er rig mulighed for at tage et par ture til disse hyggelige byer. I højsæsonen er der et komplet underholdningsprogram for både børn og voksne – der er børneklub for de mindste, sportsturneringer samt aftenunderholdning for hele familien. Desuden er der en sjov spillehal. 

Poolområde, egen mole og direkte adgang til strand

Poolområde, egen mole og direkte adgang til strand

På en campingferie skal der naturligvis tilbringes en masse tid i og ved vandet, og det er der rig mulighed for på Camping Serenella! På campingpladsen er der et poolområde, hvor I kan blive kølet ned i løbet ad dagen. Der er whirlpool samt børnepool til de mindste, så de kan plaske og lege i deres eget tempo. Rundt omkring poolområdet er der liggestole og parasoller, så komforten er helt i top, når der skal arbejdes på feriekuløren, eller du giver dig i kast med en god bog! Ud over pool har pladsen egen stor badebro ved søen, som er tilgængelig for svømmeglade børn og voksne. På denne måde har vores gæster direkte adgang ud til den smukke Gardasø. Campingpladsen har et græsklædt område ned til søen, og her er der masser af muligheder for at nyde solen. 

Spisemuligheder på og omkring pladsen

Spisemuligheder på og omkring pladsen

På en dejlig ferie er det også på sin plads at få noget dejlig mad! På campingpladsen er der en lækker restaurant, hvor I kan få stillet sulten efter en dag ved stranden eller poolen. Her kan I få et stort udvalg af lokale retter og internationale kendinger, så der er noget for en hver smag! Hvis I foretrækker at spise i jeres egen bolig, kan maden også bestilles som take-away. Derudover er der en lille, hyggelig bar ved poolen, hvor I kan få forfriskninger dagen igennem. Omkring Gardasøen ligger de hyggelige byer som perler på en snor, hver med sine charmerende gågade og indbydende restauranter og butikker, så der er muligheder nok!

Supermarked på campingpladsen

Supermarked på campingpladsen

Hvis I foretrækker selv at tilberede jeres måltider, eller I blot står og mangler et par småting, kan I handle ind på pladsen. Der er et supermarked, som har et stort udvalg i madvarer og småfornødenheder til campinglivet. Blandt andet kan I få lækkert kød, frisk frugt og grønt samt aviser og ugeblade, så I kan holde jer opdateret, selvom I er på ferie!

Området omkring Camping Serenella

Området omkring Camping Serenella

Denne campingplads ligger tæt på både Garda og Bardolino, så en udflugt eller to skulle nok være muligt! Byen Bardolino er blandt andet kendt for sine vine og olivenolieproduktion, og mange af producenterne i området byder på guidede ture og smagninger. Derudover ligger de små bjerge ikke langt fra pladsen, så der er også mulighed for naturskønne ture, og hvis I er til forlystelsesparker, ligger både Gardaland, Caneva World og Zoo Safari i nærheden af campingpladsen, så der er nok at gå i gang med for både børn og voksne! I receptionen kan man tilmelde sig guidede ture, hvis man vil på eventyr i området!