Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Laguna e S. Elena Sud

Alt det får I:
Centralt i badebyen Bibione!
Dejlig swimmingpool til børn og voksne!
Mange aktivitetsmuligheder i området
Fine boliger med køkkenniche
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.1 km
Restaurant
300 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.1 km
Restaurant
300 m
Bar
100 m

Dejlige ferielejligheder med swimmingpool i badebyen Bibione.

Her får du en dejlig familievenlig ferie med udendørs pool i skønne omgivelser. Der er kun 1100m til Bibiones smukke, brede strande med masser af mulighed for leg i sol, sand og vand. Lejlighederne ligger ligeledes kun 300m fra centrum af Bibione med sine mange muligheder for indkøb, shopping og restaurantbesøg. I Bibione findes også mange andre muligheder for aktiviteter. Prøv fx. det populære spa, den lokale forlystelsespark eller vandsportsaktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 1.1 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
1.1 km
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
100 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 55
Nærmeste by
Bibione, 300 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Laguna e S. Elena Sud!

Strand, pool og ferieliv

Strand, pool og ferieliv

Laguna e S. Elena Sud tilbyder dejlige familievenlige ferielejligheder med swimmingpool til børn og voksne. Alle boliger har en køkkenniche, hvor I kan tilberede hele familiens livretter.

Hyg jer med masser af strandaktiviteter, idet der kun er 1100m til Bibiones populære, smukke strande. De imponerende, brede strande strækker sig så langt øjet rækker, og her finder I det dejligste sand, hvor alle i familien kan hygge sig i liggestole, i vandet eller med leg i sandet.  Den klassiske italienske by Bibione byder på en lang, flot strandpromenade omkranset af høje, smukke pinjetræer. Her finder du også små oaser med legepladser, og fra stranden kommer du hurtigt til butikker, de hyggelige souvenirshops, barer og restauranter.

Aktivitet eller en afslappende dag i spa?

Aktivitet eller en afslappende dag i spa?

Cykeludlejning tilbydes via feriestedet, så I let kan komme rundt og opdage området. I Bibone er der mange velanlagte cykelstier, blandt andet langs den brede, eventyrlige strandpromenade.

Måske har I lyst til et sjovt besøg i Luna Park Adriatico? En hyggelig, lille forlystelsespark i Bibione, med herlige oplevelser for hele familien. Parken åbner hver aften fra kl. 19.00 til 24.00 fra midt maj til midt september.

Eller måske et besøg i det populære Bibione Spa, der ligger 1500 m fra jeres feriebolig? De har åbent året rundt. Her kan man hygge sig i forskellige pools, nyde wellness og forkælelse for hele familien.

På er det rig mulighed for at udfordre den aktive familie. Her kan man booke en tur i parasail, babanaboat eller prøve kræfter med fx. windsurfing.

Når I bor på Laguna e S. Elena Sud, har I også et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Bibione og udforske de omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavskysten. Hvis I gerne vil opleve den autentiske italienske stemning i de smukke kystbyer, såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima, venter der jer masser af oplevelser i Bibiones bagland.      

Pasta, pizza eller hjemmelavet?

Pasta, pizza eller hjemmelavet?

Får I lyst til at smage de klassiske italienske retter, er der rig mulighed for det i Bibione. Her findes mange forskellige familievenlige restauranter og caféer, og der er noget for enhver smag. 

I Bibione findes både små og større velassorterede supermarkeder, hvor I kan finde alt fra lokale råvarer til kendte dagligvarer, som I kan tilberede og nyde sammen i rolige omgivelser hjemme på egen balkon. Vil I hellere tilberede jeres egne favoritter hjemme i lejligheden så er det let, når I bor på Laguna e S. Elena Sud .       

Tag en souvenir med hjem

Tag en souvenir med hjem

Laguna e S.Elena Sud har tilknyttet cykeludlejning, så hvad med en frisk familietur via Bibiones cykelstier?

Oplev det imponerende naturområde Valgrande. Det spektakulære natursceneri ligger kun et par kilometer nord for Bibione centrum, og er ideelt til en gåtur eller aktiv tur gennem området på cykel eller på hesteryg.

Bibione by har et bredt udvalg af forskellige butikker og de klassiske, hyggelige souvenirshops, og der er noget at finde for hele familien.

Der ligger flere store og små supermarkeder i Bibione by. Der kan I finde de gængse varer, som gør det hurtigt og let, hvis der skal handles ind til morgenmaden, snacks til strandtasken, eller hvad I måtte have brug for.