badebussen

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

Badebussen - LAST MINUTE PRISER

Med badebussen til Italiens og Kroatiens strande

Ønsker I at blive kørt direkte på sommerferie uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen mest populære uger har vi busser til populære feriesteder i Italien og Kroatien. I bestiller ferieboligen og vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.

Video om badebussen

Sådan bestiller du

Find din campingplads eller dit feriested nedenfor, vælg den ønskede feriebolig og gå til bestilling (den viste pris, er kun for ferieboligen). På bestillingssiden tilvælger du badebussen, som bliver tilføjet til din booking. Her vil du også få den samlede pris.

Vi hjælper også meget gerne med bestillingen på 7015 4141 eller udfyld vores kontaktformular her. 

Hvis I er med Badebussen til Bibione, skal I være opmærksomme på, at bussen stopper ved p-pladsen lige mellem Valbella og Planetarium.

Priser for badebussen 2024 - LAST MINUTE TILBUD

Priserne er i alt kr. TUR/RETUR
Voksne:               2.195,- 1.995,-
Børn (0-15 år):    1.795,- 1.695,-

Alle afgange i 2024 er bekræftet!

Køreplan for Badebussen

Udrejse

28/06 2024 (ank. feriested 29/06)
05/07 2024 (ank. feriested 06/07)
12/07 2024 (ank. feriested 13/07)
19/07 2024 (ank. feriested 20/07)
26/07 2024 (ank. feriested 27/07) 

Hjemrejse

06/07 2024 (ank. Danmark 07/07)
13/07 2024 (ank. Danmark 14/07)
20/07 2024 (ank. Danmark 21/07)
27/07 2024 (ank. Danmark 28/07)
03/08 2024 (ank. Danmark 04/08) begrænset antal tilbage!

Rejs på sommerferie med Badebussen

En sand fornøjelse for hele familien
Badebussen er en sikker vinder hos hele familien, og på busturen er der gjort lidt ekstra for familiens mindste, så de får en behagelig tur og den lange ventetid bliver lidt sjovere. Der vises bl.a. sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. I møder masse andre familier på vej til ferie, så børnene finder nemt nye venner at dele ferieglæden med. Oplev video af badebussen.

Badebussens destinationer
Ønsker I at køre med bus på ferie, tilbyder Friferie busrejser til Adriaterhavet i Italien i de mest populære uger i højsæsonen.Italien er et ferieparadis på alle parametre! Børnevenlige badestrande, spændende storbyer og deres verdensberømte køkken er med til at gøre en ferie til Italien til et sikkert hit hos hele familien. Kroatien er et usædvanligt naturskønt rejsemål, som I med glæde kan tage bussen til på ferie. Kroatien byder på et azurblåt hav, smukke nationalparker og hyggelige byer, som både store og små vil elske!

Familievenlige campingpladser
Rejser I med bus til Italien eller Kroatien, er der en række fantastiske campingpladser, som egner sig godt til børnefamilier. Tag f.eks. til den populære Camping Ca'Savio med skønt poolområde og lige ved en lækker sandstrand. Ønsker du at se flere af de mange campingpladser, I kan blive kørt til med badebussen, kan du læse mere øverst på siden. I kan også vælge Park Umag, som ligger i Istrien i Kroatien med egen privat strand og et poolområde, familiens mindste vil elske. Ønsker du at se flere af de mange campingpladser, I kan blive kørt til med badebussen, kan du læse mere øverst på siden.

Unge under 18 år, der rejser uden en voksen
Vær opmærksom på, at vi har oplysningspligt, hvis børn og unge under 18 år rejser alene til udlandet med bussen. Det betyder, at den unge skal have tilladelse fra begge forældre (eller værger) og skal medbringe kopi af forældrenes (eller værgernes) pas samt kontaktoplysninger på rejsen.

Udfyld formularen nedenfor, som skal medbringes på rejsen. Bemærk, at erklæringen skal have et stempel nederst fra myndighederne (Borgerservice). Den rejsende er selv ansvarlig for at dokumenter er udfyldt inden afrejse.

Download formular til Italien

Download formular til Kroatien


Brug for mere information?
Har du brug for yderligere information om badebussen, så finder du det hele i videoen, hvor I kan opleve Kasper fortælle alt, hvad der er værd at vide. Søger I svar på, hvordan det foregår med spisning, stik, toiletbesøg eller pauser undervejs, så finder I svaret i videoen. Samtidig kan I se, hvordan den moderne bus I skal køre med ser ud, så I bedre kan forestille jer turen

Venligst bemærk, at badebussen ankommer til feriestederne om formiddagen, og på flere feriesteder overtager I først jeres feriebolig om eftermiddagen. I vil dog typisk kunne opbevare jeres bagage i receptionen og så kan I slappe af ved poolen eller stranden. Ferien er allerede i gang, så nyd det og snup en god drink, en lækker frokost og spis en kølende is! 

Feriedestinationer med Badebussen

imageAlt

Camping Villaggio San Francesco

imageAlt

Camping Union Lido

imageAlt

Camping Sant Angelo Village

imageAlt

Camping Bijela Uvala

imageAlt

Planetarium

imageAlt

Portofelice Camping Village

imageAlt

Camping Mediterraneo

imageAlt

Camping Lanterna

imageAlt

Valbella

imageAlt
imageAlt

Camping Ca'Savio

imageAlt

Camping Park Umag

imageAlt

Camping Bi-Village