Banner

Ferieparker i Pikardiet

Pikardiet er en ideel feriedestination til kør-selv ferie, hvor man helst ikke vil bruge alt for lang tid bag rattet. I dette område i det nordlige Frankrig finder i gæstfrie lokale, flot natur og smukke skovområder, som er perfekt til vandre- og cykelture. I Pikardiet finder I masser af charmerende landsbyer, samt mange andre arkitektoniske perler såsom et imponerende slot. Derudover har Pikardiet en lille kyststrækning med hvide sandstrande og krystalklart vand, der appellerer til både vandhunde og strandelskere. Nyd din ferie i Pikardiet ved at bo i nøje udvalgte ferieparker og ferielejligheder, der giver dig mulighed for at opleve regionens skønhed og charme på nærmeste hold.

Læs mere

3

resultater

Ingen anmeldelser
dormio-resort-berck-sur-mer
1/9
Skønne feriehuse!
Naturskønt område!
Masser af aktivitetsmuligheder!
Besøg Berck-sur-Mer i Pikardiet!
Fra: 7.942 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
11 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Village Belle Dune
Ingen anmeldelser
village-belle-dune
1/21
9.409 kr.Fra: 7.585 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper
Résidence de la Plage
Ingen anmeldelser
residence-de-la-plage
1/45
Fra: 6.188 kr.
June 23 - 4 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Pikardiets mange seværdigheder

På jeres ferie til Pikardiet får I både oplagte muligheder for at udforske den idylliske natur, men også en lang række seværdigheder, som både vil begejstre de små og voksne. Et must-see er Museet Palais des Beaux-Arts, der udover at huse en imponerende kunstsamling, også er beliggende i et smukt palads, der er en attraktion i sig selv. I Pikardiet finder I masser af kulturelle perler, der gør jeres ferieoplevelse endnu mere mindeværdig. Fra jeres favorit feriepark og ferielejlighed får I nem adgang til regionens bedste seværdigheder, mens i bor i komfortable boliger, hvor der er plads til hele familien. 

En perfekt destination for en varieret ferie

Vælge I at booke en ferielejlighed til Pikardiet i juni, kan I opleve den årlige rosefestival i den charmerende by Gerberoy, som desuden er listet som en af Frankrigs smukkeste byer. Selv på andre tider af sommeren er byen helt klart et besøg værd. Hvis I har børnene med på turen, kan I også tilbringe en dag i zoologisk have ved Maubeuge, hvor I sammen kan udforske forskellige dyrearter. Så selvom Pikardiet primært er kendt for sine naturskønne omgivelser, så finder I også masser af spændende aktiviteter og oplevelser for hele familiens medlemmer, når I bestiller ferieparker og ferielejligheder i dette skønne område i Frankrig. 

Hvorfor skal jeres næste ferie være i Pikardiet?

Highlights i Pikardiet, som I kan se frem til:

  • Skønne ferieparker og ferielejligheder
  • Kendt for sin gæstfrie befolkning
  • Frodig natur med skovrige områder
  • Oplev smukke slotte og katedraler
  • Besøg charmerende småbyer